Ad Code

Responsive Advertisement

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μυστήριο (VIDEO)


Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία κατέρριψε ένα μικρό μη επανδρωμένο αεροσκάφος μετά την είσοδό του στο νότιο τμήμα της χώρας,όπως ο στρατός αναφέρει. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης πως οι εκτιμήσεις των αξιωματούχων είναι ότι το αεροσκάφος πέταξε από την Δύση, και όχι από τη Λωρίδα της Γάζας.

Η Πολεμική Αεροπορία το συνόδευσε λίγα χιλιόμετρα πριν αποφασίσει να το καταρίψει στο βόρειο τμήμα του Νεγκέβ, το οποίο δεν έχει πληθυσμό, και προτού μπορέσει να φθάσει τη Δυτική Όχθη.

Η ισραηλινή πολεμική Άμυνα δήλωσε ότι εξέταζε το ίχνος πτήσης του αεροσκάφους και αν αυτό χρησιμοποιείται για την αναγνώριση ή για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια.Ωστόσο,στο ισραηλινό ραδιόφωνο ανέφερε μια εκπρόσωπος του στρατού ότι δεν μετέφερε εκρηκτικά.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η πηγή του μη επανδρωμένου αεροσκάφους είναι άγνωστη ακόμα, αλλά ο προφανής ύποπτος είναι το Ιράν. Πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι υψηλού επιπέδου έχουν προειδοποιήσει ότι μια "ψευδή σημαία" μπορεί να κινηθεί εναντίον του Ιράν για να ξεκινήσει έναν πόλεμο.

Είναι πιθανό ότι το Ισραήλ (και από στοιχεία στους κόλπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ) να ανατίναξαν το δικό τους
Drone (αεροπλάνο κατάσκοπο) και έτσι να προσπαθείσουν να πραγματοποιήσουν μία "ψευδή σημαία"  και ψευδώς να κατηγορήσουν το Ιράν, προκειμένου να πιεστούν Ισραήλ και ΗΠΑ σε πόλεμο κατά του Ιράν.

Patrick Clawson
λέει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να προκαλούν το Ιράν για να κάνει το πρώτο πυροβολισμό και έτσι να υπάρχει η αιτία για να ξεκινήσει ένας πόλεμος με το Ιράν.


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ


Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή