Ad Code

Responsive Advertisement

"ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΤΟ ΝΕΟ CD ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ILLUMINATI "PITBULL" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το πιόνι των illuminati Pitbull επιστρέφει με το επερχόμενο άλμπουμ του Global Warming” - "υπερθέρμανση του πλανήτη", το οποίο έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.
Τα δέκα από τα δώδεκα κομμάτια του δίσκου θα τα ερμηνεύσει μαζί με τις μαριονέτες των illuminati όπως η Christina Aguilera , ο Chris Brown , η Jennifer Lopez , ο Usher και The Wanted.


Όσο για το όνομα, ο ραπερ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει αυτό το τίτλο για το νέο δίσκο. Όπως είπε :” Φυσικά η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι κάτι που μας επηρεάζει κάθε μέρα στη ζωή μας. Νιώθω πως η καριέρα μου είχε επηρεαστεί από την υπερθέρμανση του πλανήτη, πολλοί άνθρωποι λένε “Ουαου , δες τον . Βάζει φωτιά σε όλα. Αυτός ο τύπος είναι παντού”. Εγώ αντίθετα λέω. Όχι, ήμουν πάντα εδώ. Είναι σαν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Υπήρχε από πάντα , αλλά τώρα οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τι είναι.”
Follow Me on Pinterest



....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.



Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή