Ad Code

Responsive Advertisement

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΤΟΥ π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑΣ!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους αναγνώστες. Μάλλον «την πατήσαμε» κι εμείς με τις «προφητείες» του π. Ελπιδίου, τις οποίες έχουμε προβάλει πολλές φορές εδώ μέσα. Τα όσα αποκαλύπτει αναγνώστης στο μήνυμα που ακολουθεί, είναι απίστευτα και αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Αγαπητέ Δημήτρη καλησπέρα,
Με συγχωρείς που σε ενοχλώ, αλλά θεωρώ σημαντικό το θέμα. Αφορά τον π. Ελπίδιο Βαγιαννάκη.
Είμαι προβληματισμένος και αισθάνομαι ενοχές που κάποιες φορές έστειλα και σε σένα βίντεο με ομιλίες του.

Κατ΄αρχήν θέλω να σου πω ότι δεν έχω πολλές θεολογικές γνώσεις οπότε μπορεί να πέσω σε παγίδα σχετικά εύκολα.
Τον π. Ελπίδιο δεν τον ήξερα. Τον έμαθα από το διαδίκτυο βλέποντας κάποια βίντεο με παιδάκια στην Αφρική. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση τότε. Αν δεν απατώμαι ήταν το 2012, όταν τον άκουσα να ομιλεί για τα επερχόμενα (πολέμους κλπ.) σε κάποιον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του Ν.Πιερίας.

Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Αρκετό καιρό αργότερα "αναρτήθηκε" ένα βίντεο στο YOUTUBE. Αναφερόταν και πάλι στα επερχόμενα και μάλιστα παρότρυνε τον κόσμο να μαζέψει τρόφιμα....

Αργότερα (Νοέμβριος 2012) αναφέρθηκε στον Πάπα Βενέδικτο, λέγοντας ότι θα φύγει-θα τον διώξουν, για να επαληθευτεί λίγο αργότερα (Φεβρουάριος 2013).

ΟΜΩΣ, ενώ μέχρι τον Ιανουάριο 2013 οι ομιλίες του ήταν σπάνιες, από τα τέλη αυτού του μήνα (και έως σήμερα) οι αναρτήσεις βίντεο με ομιλίες του "ανεβαίνουν" με "καταιγιστικό ρυθμό" σε ένα νέο κανάλι στο YOUTUBE του χρήστη mardi di.

Διαβαστε την συνεχεια
εδω