Ad Code

Responsive Advertisement

3χρονο αγοράκι λίγο πριν ξεψυχήσει. To HOAX των σκατόψυχων!!


Το θέμα που θα ασχοληθούμε σήμερα είναι μια αθλιότητα που μας έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Σε αυτή την ανάρτηση, δεν θα είμαστε καθόλου μα καθόλου τυπικοί και θα τους τα πούμε χύμα και τσουβαλάτα.

Κάποιοι άθλιοι υπάνθρωποι που λένε ότι μας ενημερώνουν, δε σέβονται απολύτως τίποτα για πέντε ή δέκα κλικ παραπάνω σε μια σαβουροσελίδα που κρατάνε. Απολαύστε αυτούς τους @$@#%@#%$ (ότι επίθετο και να γράψω είναι λίγο). Το κέρδος; μερικά κλικ. Πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε ρε ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ; Πόσο αξίζουν αυτά τα 10, 50, 200 κλίκ ρε ΣΑΠΙΟΙ; Ανθρωπίδες, που το μόνο που σας συνδέει με το ανθρώπινο είδος είναι η εμφάνιση. Σκουλήκια με πόδια και ύψος 1,80.

Το παιδάκι που θα δείτε παρακάτω, δε του έφτανε ότι τραβάει από τον εμφύλιο της Συρίας, και τον τραυματισμό του, έχει και μερικές ανθρωπίδες να εκμεταλλεύονται τον πόνο και τη συμφορά του για να κερδίσουν 50, 100 κλικ. Αυτή είναι η μία πλευρά του ρεπορτάζ, η σάπια πλευρά. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του ρεπορτάζ, η υγιής, η σωστή, αλλά αυτή η πλευρά θέλει μεγάλα κάκαλα και τριχωτά. Θα γνωρίσουμε και τις δύο σήμερα.

Ας δούμε την είδηση των ανθρωπίδων με αντίστροφη σειρά.

Πρώτα η είδηση από το newsbomb,gr που το έχει σε κακό να βάλει την πηγή της είδησης
http://www.newsbomb.gr/blogs/story/392259/sygklonizoyn-ta-logia-enos-3hronoy-liga-lepta-prin-ton-thanato-toy

Τώρα η είδηση από το tsantiri.gr που αυτό, έχει την "έγκυρη" πηγή.

3 χρόνο αγόρι που τραυματίστηκε θανάσιμα, λίγα λεπτά πριν από το θάνατό του, συγκλόνισε τον κόσμο!
Είναι η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε στο νοσοκομείο όπου τον πήγαν στους γιατρούς για σοβαρά εσωτερικά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα .
Όπως αναφέρει το stroumfaki.net αν και ήταν μόλις 3 ετών , αισθάνθηκε ότι θα πεθάνει και πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα είπε με δάκρυα στα μάτια : « Θα σας μαρτυρήσω όλους στον Θεό… θα του τα πω όλα …”
- See more at: http://www.tsantiri.gr/kosmos/3chrono-agoraki-ligo-prin-xepsichisi-tha-sas-martiriso-olous-sto-theo-tha-tou-po-ola/#sthash.nxzhGfQs.dpuf

Και τώρα η είδηση από την "έγκυρη" πηγή που είναι το STROUMFAKI.NET

Πόσο μα πόσο χαμηλά θα πέσετε ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; Πόσο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ανθρώπινο πόνο ενός τραυματισμένου παιδιού, που ζει όλα τα κακά του εμφύλιου πολέμου; Δε του φτάνει ότι περνάει... θα πρέπει να έχει και εσάς να το ξεψυχάτε (αφού πρώτα του έχετε σπάσει τα κόκαλα) και να του βάζετε λόγια στο στόμα του. Γιατί ρε ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ; Για μερικά κλίκ; Τόση είναι η αξία σας; Θέλετε να λέτε οτι ενημέρώνετε το κόσμο ΡΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Πάρτε ενα μάθημα το τι είναι δημοσιογραφία και το τί είναι στην πραγματικότητα ένας δημοσιογράφος - φωτορεπόρτερ.

Το παιδακι είναι το ίδιο... αλλά στη παρακάτω περίπτωση δεν έπεσε σε χέρια σκατάνθρωπων που θα το πεθάνουν και θα του σπάνε τα κόκαλα για μερικά κλίκ. Αυτή είναι η διαφορά του δημοσιογράφου που για μερικά κλικ φτιάχνει μπούρδες από τον πόνο κάποιον παιδιών και των πραγματικών δημοσιογράφων που ζουν από κοντά τα γεγονότα με κίνδυνο της ζωής τους.
Τα παρακάτω αποκόμματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ


Το έγραψα παραπάνω; Είσαστε ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ για μερικά κλίκ, και τόση είναι η αξία σας.
Αν σας ενόχλησε το παραπάνω, στα κάκαλα μου ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Μερικοί ακόμη ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.
http://www.enikos.gr/international/206542,To_3xrono_agoraki_poy_sygklonizei_me_ta_.html#a-comment-form

http://www.gazzetta.gr/plus/article/577586/3hrono-agoraki-poy-sygklonizei

http://www.defencenet.gr

http://attikanea.blogspot.gr/2014/01/3_14.html

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.