Ad Code

Responsive Advertisement

Μόνο για να βοηθήσω τον φιλο που τον έχει καταπιεί η υπεροντοτητα πληροφορίας !!


Είναι ένα παλικάρι ο Δημήτρης που έχει πλανταξει στα σχόλια να φωνάζει ότι ο Stranger έλεγε ότι ο Σουμαχερ θα πεθάνει ! Διαμαρτύρεται ότι δεν του σηκώνουμε τα σχόλια!

Όλα τα σχόλια που δημιουργούν Αντινοηση σβήνονται και είναι μάλιστα πολλά....είπαμε τα πρακτορακια του συστήματος εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας να μην μπορούμε να εμβαθύνουμε ...εκμεταλλεύονται την ταχύτητα του πολιτισμού της χεστρας που δημιούργησαν και έτσι δημιουργούν "αλήθεια" μέσα από το ψέμα τους αφήνοντας λεκέ λάσπης στην επιφάνεια...εκεί που γνωρίζουν ότι δυστυχώς οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας θα μείνουν!

Επειδή όμως ο Δημήτρης επιμένει ότι του κόβουμε τα σχόλια ...και ίσως λέμε ίσως ...όντος ο συνάνθρωπος Δημήτρης να χει πέσει θύμα της υπεροντοτητας ...να του θυμίσουμε τι έχουμε πει για τον Σουμαχερ...http://www.katohika.gr/2013/12/mpa-tha-tin-vgali-o-michael.html...Δημήτρη είναι δυο τα άρθρα ...έχει δηλαδή και άλλο λινκ μέσα στο πρώτο που θα ανοίξεις ... μην την πατήσεις πάλι!!

ΑΑ...Δημήτρη ...αν είσαι αληθινός...και οχι βαλτός...αν θες μας λες μετά την ανάγνωση των άρθρων ..την άποψη σου! ...και με ποιο τρόπο κατάφερες να έχεις τόσο ανάποδη αντίληψη της αλήθειας !

Έτσι ώστε να ερευνήσουμε μαζί μέσα από το πάθημα σου τις αιτίες να υπάρχει αυτό που κοιτάς άλλα εσύ να βλέπεις αυτό που θέλουν άλλοι να βλέπεις!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ