Ad Code

Responsive Advertisement

Penetration Testing and Crypter Μερος 1


Τι είναι Crypter;

Ένας Crypter είναι ένα λογισμικό κρυπτογράφησης που κρυπτογραφεί ιούς , keyloggers, ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο hacking από το να ανιχνευθεί από προγράμματα antivirus.

Ένας Crypter κάνει τα antivirus , λίγο πολύ άχρηστα. Αυτά τα προγράμματα ( Crypters ) δέχονται σαν είσοδο ένα οποιοδήποτε μολυσμένο αρχείο και μέσα απο πολύπλοκες μαθηματικές μεθόδους κρυπτογραφούν τα υπάρχοντα αρχεία και στην θέση τους δημιουργεί τον ίδιο ιό αλλά πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να ανιχνευτεί από οποιοδήποτε antivirus .

Δυστυχώς οι επίδοξοι hackers πλεον με την υπάρχουσα τεχνογνωσία χρησιμοποιούν ακόμα και αυτοδημιούργητες μεθόδους χάρη στις μεγάλες προγραμματιστικές του γνώσεις .

Λόγω αυτών των ενεργειών πολλές φορές οι μεθόδοι που χρησιμοποιούν οι εταιρείες ανίχνευσης ιών ( antivirus companies ) είναι ελλειπείς λόγω της μοναδικότητας κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε hacker .

Με λίγα λόγια το κάθε αρχείο θα μπορούσε να είναι ιός . Στις μέρες μας τα κενά ασφαλείας που προκύπτουν έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα ακόμα και κορυφαίοι αναλυτές κακόβουλων λογισμικών να παραρτηρούν τεράστια άνοδο σε τέτοια κρούσματα και να δηλώνουν ανοιχτά την ανησυχία τους .

Σύντομα θα ετοιμάσουμε άρθρο για να προστατευθείτε . Πως ? Από ποιον ? Γιατί ? Όλα θα αναλυθούν με στόχο την άμεση ενημέρωση σας . Μείνετε συντονισμένοι .

Katohika Sec Team .