Ad Code

Responsive Advertisement

Βέβαια άλλες ιστοσελίδες λένε ότι οι έξι μέρες νύχτα είναι ένα hoax !

Άλλα ποιος λέει την αλήθεια , η ποιος διαχωρίζει και καταμετρά τους γραμμικούς από τους χαοτικούς !! Έτσι και αλλιώς όλα γίνονται για την επίσκεψη , να πας εδώ αντι για εκεί , όλα γίνονται για την απόφαση σου τι θα πιστέψεις , ποιον θα κανεις αρχηγό σου ..απελευθερωτή σου!!

Σου δίνω το λινκ με το σιτε που λέει ότι είναι ψέμα η είδηση , ΕΔΩ άλλα αν θέλετε την δική μας άποψη ...όλα τα ψέματα που δημιουργούνται οδηγούν σε αλήθειες που τρομάζουν!!

Ψάξτε βαθιά.....ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι! Ποιος κερδίζει από την λάθος είδηση , ποιος την δημιουργεί και για ποιο λόγο; Είναι πολύ πιο βαθιά η τρυπα του λαγού από την απλότητα των δυο ταχυτήτων...δηλαδή αυτων που βγάζουν hoax και αυτών που θεωρητικά τα αποκαλύπτουν.....

Σκέψου ότι αν δεν υπήρχε η pepsi η coca cola δεν θα ήταν το νούμερο ένα ,...όταν θες να δημιουργήσεις έναν νέο φορέα έλεγχου δημιουργείς το πρόβλημα...όταν θες να ελέγξεις την πληροφορία που ξεφεύγει και έτσι κινδυνεύεις από το κύμα αφύπνισης ....δημιουργείς τα hoax για να κάνεις τα δικά σου σιτε που αποκαλύπτουν τα hoax σου να ελέγχουν και να κερδίζουν όσους ερευνητές ψάχνουν την αλήθεια....!!

Σκάψε βαθιά ... ο πόλεμος της πληροφορίας είναι ο πρώτος μοχλός του πεδίου...!

KATOXIKA NEA