Ad Code

Responsive Advertisement

ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ! ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ...!


ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ! ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ...

Επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου ενημέρωσε το νοσηλευτικό προσωπικο για το τι θα πρέπει να προσέξουν στα ύποπτα περιστατικά με συμπτώματα ιού Εμπολα!

4 μεγάλα νοσοκομεία έχουν τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής για την αντιμετώπιση μια ενδεχόμενης μαζικής επιδημίας του θανατηφόρου ιου, μόλις μια μέρα μετά την υπόθεση της Ισπανίδας νοσηλεύτριας.

Οι αρμόδιοι επιμένουν πως το σύστημα είναι ικανό να αντιμετωπίσει μια εκτεταμένη έξαρση, και ο Κάμερον ετοιμάζεται να προεδρεύσει της έκτακτης για το θέμα,που πια απειλεί και την βρετανία.

Οι επειστήμονες προβλέππου πως υπάρχουν 50% πιθανότητες ο ιος να φτάσει στην χώρα μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.Το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει απο χτές μια εξειδικευμένη Μονάδα Απομόνωσης Υψηλού Επιπέδου στο Royal free Hospital του Λονδίνου, τρείς επιπλέον μονάδες σε Λίβεροπουλ, Σέφιλντ και Νιούκαστλ είναι έτοιμες να δεχτούν ασθενείς με κρούσματα Έμπολα.

Εν τω μεταξύ, ένας Βρετανός άνδρας που πάσχει από Έμπολα έκανε μετάγγιση αίματος γιατρου ο οποίος κέρδισε τον θανατηφόρο ιό.

mirror

stoxos