Ad Code

Responsive Advertisement

ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΛΑ: Παραγγελία 250.000 στολών Hazmat για το Ντάλας!


ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΛΑ: Παραγγελία 250.000 στολών Hazmat για το Ντάλας!

Ένας διευθυντής μεγάλης εταιρείας μεταφορών αποκάλυψε αποκλειστικά στο Infowars ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραγγείλει 250.000 κοστούμια Hazmat για να στείλει στο Ντάλας, την τοποθεσία του πρώτου κρούσματος Έμπολα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο διευθυντής της εταιρείας απέδειξε τα διαπιστευτήριά του στο Infowars παρέχοντας πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία και αποστολή ενός ελεγχμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό της εταιρείας, αλλά επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του λόγω δικαιολογημένου φόβου ότι θα μπορούσε να απολυθεί για την αποκάλυψη των πληροφοριών.

«Μόλις έμαθα ότι έχουμε κληθεί να μεταφέρουμε 250.000 κοστούμια HAZMAT στο Ντάλας, Τέξας για την κυβέρνηση των ΗΠΑ», δήλωσε το άτομο, το οποίο διαχειρίζεται τους οδηγούς που εργάζονται για την εταιρεία μεταφορών.

Η αγορά ενός τέτοιου αριθμού στολών Hazmat που θα σταλεί στο Ντάλας επιβεβαιώνει ότι οι υγειονομικές αρχές εξακολουθούν να είναι πολύ ανήσυχες για την εξάπλωση του ιού Έμπολα, αφότου δύο νοσοκόμες στην πόλη που φρόντιζαν τον ασθενή μηδέν, Τόμας Eric Duncan, προσβλήθηκαν από τον ιό νωρίτερα αυτό το μήνα .

Σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα, ο γιατρός James Lawrenzi αποκάλυψε ότι το Νοσοκομείο Corporation of America (HCA), ένας ιδιωτικός φορέας εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης, είχε αφαιρέσει τον προστατευτικό εξοπλισμό και τις στολές Hazmat από τοπικά νοσοκομεία χωρίς να τα αντικαταστήσει. Ο Lawrenzi αποκάλυψε επίσης ότι οι πιθανές περιπτώσεις Έμπολα πήγαιναν χωρίς να αναφέρονται και ότι οι ασθενείς είχαν «εξαφανιστεί» από τα νοσοκομεία.

Η εταιρεία διανομέας PPE Lakeland Industries ανακοίνωσε χθες ότι έλαβε 1 εκατομμύριο παραγγελίες για στολές Hazmat από κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ένα δελτίο τύπου που ώθησε την τιμή της μετοχής της εταιρείας στα ύψη κατά 30 τοις εκατό.

Επίσης, όπως επιβεβαιώθηκε με διάφορους διανομείς, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τις προμήθειες των στολών Hazmat και το απόθεμα τοποθετείται σε αναμονή για «κυβερνητικές ανάγκες».

ΠΗΓΗ