Ad Code

Responsive Advertisement

Νεοναζί απο την Ολλανδία μια απο της αιτίες της ανάφλεξης στις Βρυξέλλες



Νεοναζί απο την Ολλανδία μια απο της αιτίες της ανάφλεξης στις Βρυξέλλες

Ο οικονομικός φασισμός εχει τους ιούς έτοιμους στα εργαστήρια του. Πρώτα στέλνει την εκπαιδευμένη οργάνωση καταστολής των εργαζομένων, την ανεγκέφαλη ομάδα των βελγικών ΜΑΤ και στη συνέχεια εάν δει οτι τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν στέλνει τα σκυλιά του συστήματος, αυτη την φορα τους καλά οργανωμένους Ολλανδούς νεοναζί για να διαταράξουν την αρχικά ήρεμη διαδήλωση την περασμένη Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Ο νεοναζί Eite Homan

Σύμφωνα με την γαλλόφωνη εφημερίδα la Limbre Belgique πίσω απο τις ταραχές στις Βρυξέλλες βρίσκονται οι φασιστες ηγέτες Ολλανδοί Eite Homan και Karl-Jan Walle.

Στις φωτογραφίες απο τις αναταραχές οι πρωταγωνιστες έμοιαζαν με τους λιμενεργάτες της Αμβέρσας. Οι λιμενεργάτες ανάφεραν οτι δεν γνώριζαν τίποτε για την παρουσία τους στις ταραχές.

Οι ταραχοποιοί νεοναζί ντυμένοι σαν λιμενεργάτες, το σύστημα γνωρίζει την ψυχολογία της μάζας και σκηνοθετεί την εξάπλωση του ιού πυροδοτώντας την με βία.

Ευκαιρία μεγάλη για την βελγική κυβέρνηση του Ντι Ρουπο για να απαγορεύσει τις ερχόμενες διαδηλώσεις εναντίων του. Ο ασκός του αιολου όμως εχει ανοίξει για το Βέλγιο, ένας Βέλγος νεαρός δήλωσε οτι: 'είμαι 34 ετών και τους έχω ήδη σιχαθεί, δουλεύω μέρα νύχτα για να πληρώνω τους λογαριασμούς που μου στέλνουν. Όταν τους έχω πληρώσει δεν έχω δεκάρα! Τωρα μας ζητάνε να δουλέψουμε μέχρι στα 67 μας χρονια. Αυτο που συνεβει στις Βρυξέλλες δεν ειναι τίποτα με αυτά που εχουν να συμβούν στις 15 του Δεκέμβρη, δηλωνει ο Βέλγος. Τα συνδικάτα της αστυνομίας καλούν τους αστυνομικούς να μείνουν στα σπίτια τους'.

Οι προβοκάτορες βρίσκονται παντού, εάν δεν ειναι οι εγχώριοι προδότες, τους εισάγουν απο τις διπλανές χώρες. Έτσι ξεκίνησαν οι ταραχές και στην Ουκρανία με τα σκυλιά της CIA. Πληρωμένα απο το Σορο. Άραγε θα ειναι οι Βέλγοι οι πρώτοι που θα νικήσουν το θηρίο; Προτέρημα τους ειναι οτι βρίσκονται πολυ κοντά του....θα έχουμε πολυ θερμό χειμώνα στις Βρυξέλλες φαίνεται...

Ο ΚΟΡΑΞ