Ad Code

Responsive Advertisement

Πάλι εμφάνιση ΑΤΙΑ πάνω απο πυρηνικούς σταθμούς στην Γαλλία


Το Νοέμβριο που μας πέρασε γράψαμε για την εμφάνιση ντρονς πάνω απο διαφορετικούς πυρηνικούς σταθμούς στην Γαλλία. Η Γαλλία ειναι μια απο τις ευρωπαϊκές χώρες που ειναι γνωστή για τον τροπο παραγωγή ενέργειας μεσω των πολλών πυρηνικών σταθμών που κατέχει.

Η γαλλική κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό εχει ανησυχήσει ιδιαίτερα λόγω της εμφάνιση των ντρονς αλλα και των ΑΤΙΑ πάνω απο τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας.

Σύμφωνα με το αυστριακό κανάλι ORF απο την περίοδο αρχές Οκτωβρίου μέχρι και αρχές Νοεμβρίου '14 έγιναν δεκαοκτώ εμφανίσεις απο ΑΤΙΑ πάνω απο την Γαλλία. Το κανάλι αναφέρει επισης οτι η γαλλική κυβέρνηση εχει υπόψη της οτι οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ δεν ειναι τυχαίες, αλλα τις θεωρούν συντονισμένες επιχειρήσεις απο μια άγνωστη δύναμη η ενα γκρουπ.

Η τελευταία επίσκεψη των ΑΤΙΑ πάνω απο τους πυρηνικούς σταθμούς σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου. Το προσωπικό του πυρηνικού σταθμού στο Nogent-sur-Seine, δήλωσε την παρουσία δυο ΑΤΙΑ πάνω απο τον σταθμό.

Στις 30 Οκτωβρίου '14 εμφανίστηκε ενα ΑΤΙΑ πάνω απο το πυρηνικό σταθμό στο Golfech. Ο μάρτυρας δήλωσε οτι το ΑΤΙΑ αιωρούνταν ακριβώς πάνω απο το τμήμα ψύξης του σταθμού.

Ποιος βρισκεται πισω απο τις ξαφνικές εμφανίσεις των ΑΤΙΑ και τι δηλώνουν ολα αυτα θα το δούμε στους επόμενους μήνες. Η Γαλλία και ο λαός της πάντως βρισκεται και στο στόχαστρο των ΑΤΙΑ.

Άραγε τι τους επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον; Θα φάνε και άλλη σιωνιστικη φάρσα στην μάπα;

ΚΟΡΑΞ