Ad Code

Responsive Advertisement

Η πτώχευση θα ήταν μαγκιά πριν 5 χρόνια ...Ο λογιστικός έλεγχος είναι η μαγκιά του τωρα !

Απλά πράγματα για να μην μπερδευτείς σε τίποτα ορολογίες πονηρές και ονόματα που είναι ο μανωλιος με τα ρούχα αλλιώς !

Αν πριν πέντε χρόνια με την αρχή της απάτης οι δήθεν πατριώτες αυτού του τόπου έκαναν ότι έπρεπε σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ !

Είχαν την δυνατότητα, από συνολικές παραιτήσεις μέχρι και πραξικόπημα όσο και να σας κάνει την μουτσούνα αυτό να ξινίζει ! ..Όταν έχεις πόλεμο και ο εχθρός έχει αναλάβει τα ηνία αν είσαι αληθινός κάνεις τα πάντα να αμυνθείς για την πατρίδα!

Στο σήμερα το να κάνεις βηματα να πτωχεύσεις η να παίρνεις το παραμικρό ρίσκο για αυτό είναι εγκληματικό , γιατί έτσι δίνεις μια στο εκατομμύριο την ευκαιρία να γλυτώσουν οι υπεύθυνοι , δίνεις ευκαιρία να χάσεις μια για πάντα ότι με παράνομο τρόπο σου πήραν και να βρεθείς να χρωστάς και τον άμπακα !! Δηλαδή και γ@μημενος και δαρμένος !

Μια επιχείρηση όταν έχει προβλήματα που δεν μπορεί πια να αντεπεξέλθει εξασφαλίζει τα πάγια της....την δυνατότητα δηλαδή να εργασθεί από την αρχή με νέο όνομα ..και βαράει κανόνι....όπως εχουν κάνει τόσες άλλες εταιρίες (κράτη) ...!

Η στιγμή του κανονιού πρέπει παντα αν είσαι έξυπνος και αγαπάς την επιχείρηση σου (πατρίδα ) να σε βρίσκει την στιγμή που είσαι όσο ποιο πολύ δυνατός μπορείς ..όσο ποιο πολύ "φορτωμένος" μπορείς !!

Τώρα να έχεις μια κυβέρνηση που φανερά το σύστημα των ΜΜΕ προωθει συνέχεια και τους φτιάχνει το καλύτερο προφίλ για να τους λατρέψεις ,...να έχεις τα ταμεία άδεια στην κυριολεξία , να έχεις ξεπουλήσει πάγια ... να έχεις ξεπουλήσει τις καλύτερες πηγες εσόδων σου και να βγαίνεις να λες all in ...είναι ένα παιχνίδι ...πολύ πιο στημένο ...σου αρέσει δεν σου αρέσει !

Το all in αν έχεις κάνει ένα παιχνίδι εδώ και 5 χρόνια προδοτικό ..απαγορεύεται ...κύριοι καθηγηταδες !

Το είμαι εδώ να σας πληρώσω αλλά να κάνουμε ελεγχο τι χρωστάω και γιατί ...ναι είναι κίνηση για πολύ χειροκρότημα !

Δεν ξέρω αν θυμάστε τι έλεγαν τα κανάλια μέχρι και πριν έξη μήνες...πόσο φόβο ,πόσο τρόμο ...πόσο ικεσία έχουν ρίξει εδώ και 5 χρόνια ; Τι έγινε λοιπόν και σήμερα οι ίδιοι ..λατρεύουν το all in που οδηγεί μαθηματικά σε άδεια ταμεία ...συγχώρεση των απατεώνων ..και παράδοση της χωρας ;

Είναι πραγματικά απίστευτο για την δική μου λογική τι μπορεί να πετύχει η προπαγάνδα και η σφηνωμένη ταμπέλα στον εγκέφαλο ...είναι πραγματικά απίστευτο πόσο μας τυφλώνει η δογματική αλήθεια μας ....είμαι επιτέλους κυβέρνηση και η δίκη μου κυβέρνηση αποκλείεται να με κοροϊδεύει!!!...ΕΛΕΟΣ δεν ειναι τυχαία εκεί που είναι...κανείς από όσους πήραν το χρίσμα και την άδεια να "εξουσιάσει" δεν είναι τυχαία εκεί η επειδή εσύ τον "διάλεξες"!

Σκέψου κάτι σημαντικό ..ότι ει ναι πολύ ποιο εύκολο πάνω στην περηφάνια σου και τον ξεσηκωμό σου να προλάβεις να χειροκροτήσεις "ήρωες" κάποιοι να έχουν ήδη βγάλει έξω εκατομμύρια ευρώ ...και τώρα πια να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για να κονομισουν και όχι για να σώσουν την πατρίδα !

Σκέψου ότι οι ήρωες σου έχουν το προφίλ των ανθρώπων που θα μπορούσαν να έχουν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό , σκέψου Ντι οι καναλαρχες και οι παπαγάλοι ...πρόλαβαν πια να έχουν βγάλει τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό...και ένα δικό μας γύρισμα στην δραχμή ...εσύ θα το χειροκροτάς σαν ζόμπι στο σύνταγμα και κάποιοι άλλοι απλά θα έχουν βγάλει δισεκατομμύρια στην πείνα την δική σου και του παιδιού σου!

Και μην αρχίσεις της ηλιθιότητες τι θα πάθουμε μωρε σιγά... το λιγότερο που θα έχεις πάθει ειναι οτι θα έχεις κάνει τους ίδιους προδότες εχθρούς σου πιο δυνατούς και να έχουν ξανά την εξουσία σου....αλήθεια εσύ τι λες ...για να σε ξεκολησω από την ταμπέλα...ο Αντωνάκης δεν έχει εκατομμύρια έξω; Ο Μπένι δεν έχει εκατομμύρια έξω; Είσαι σίγουρος ότι ο Αλέξης δεν πήρε την σκυτάλη στην μεγαλύτερη κομπίνα όλων των εποχών;

Να θυμάσαι αν δεν ακούσεις ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΧΡΕΟΥΣ ...Τότε σε πρόδωσαν ...σε προδωσαν πολυ ...!

Stranger...