Η Σιων έχει τα σκυλιά της παντού

Σε πολλές χώρες τους ονομάζουν πρωθυπουργούς ενώ αλλοι τους ονομάζουν χασάπηδες....το αφεντικό με το πίτμπουλ ο δολοφόνος της Παλαιστινης και εταίρος της ΕΕ...χώνει την αιμοσταγή μάπα του στο γεμάτο Αμερικανικό Κογκρέσο και δίνει το σόου...αυτοί...δημοκράτες και συντηρητικοί του χτυπάνε παλαμάκια για τις δολοφονίες που έπραξε εναντίον της ανθρωπότητας.

Η πληροφορία θελει να τον κόσμο να πιστεύει οτι ο Ομπαμιας αρνήθηκε την πρόταση του αφεντικού του!

Ο ψυχοπαθής δολοφόνος και η σιωνιστικη μαφία επαναλαμβάνουν απο το 1979 οτι το Ιράν προσπαθεί να διαλύσει την "χώρα" τους ...αν οι δυτικοί δεν επέμβουν σύντομα! Την στιγμή που αυτοι εχουν γκρεμίσει μια ολόκληρη χώρα και εχουν αρπάξει μέχρι και τις καλύβες των Βεδουίνων στην έρημο Νεγκεφ. Δειτε τις φωτογραφίες:

Αυτο το επαναλαμβάνουν τωρα 35-40 χρονια...η πληροφορία εκπαίδευση της μάζας θελει το Ιράν να ειναι ο μεγάλος κίνδυνος....οταν ο χασάπης σφάζει ανελέητα στην γειτονική φάρμα και αλλου σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς διοτι τους εχει γραμμένους εκει που δεν πιάνει το μολύβι.

Ο χασάπης κραυγάζει οτι αμύνεται εναντίον του εχθρού του...ο εχθρός του είναι ένας Ξυπόλυτος λαός...

Για σκέψου τωρα οτι 320 εκατομμύρια αμερικανοί πολίτες θεωρούν οτι ζουν στην ωρα της ελευθερίας...ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρονια τον εκπρόσωπο τους με την αυτοπεποίθηση οτι αυτοι εκλεγουν τον πρόεδρο τους...αν ο μέσος όρος του IQ των αμερικανών έφτανε το 80 ισως να ηταν ικανοί να καταλάβουν οτι η παρουσία του χασάπη στο κογκρέσο "τους" θα τους εξηγούσε ποιος πραγματικά ειναι ο πρόεδρος της "χώρας τους";;; Ισως τέτοιες ερωτήσεις δεν τις αντέχουν τα πειραγμένα εγκεφαλικά τους κύτταρα!

Οι δολοφονίες και τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας γίνονται μπροστά στα μάτια και στην οθόνη τους αλλα γενικά κανεις απο τους δυτικούς λαούς δεν τολμάει να τα δει....να βγει στους δρόμους και να πάρει στις πέτρες τους πολιτικούς τους εκπροσώπους για την μούγκα τους για την προδοσία τους να υπερασπιστούν την ΖΩΗ του ανθρώπου...

Αγαπητοί αναγνώστες ο Μισάνθρωπος κυβερνά όλες τις χώρες...ακόμη και την δίκη μας χώρα που εμείς την ονομάζουμε ελληνική δημοκρατία (να αρχίσω να κλαίω με τον όρο...πραγματικά δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν την έννοια του όρου δημοκρατία;)...

Το μεγάλο σχέδιο δεν εχει αλλάξει απο την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Ισραηλ... οι χώρες στην Δύση θα διαλυθούν εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά, νομοθετικά και θα γίνουν ΜΙΑ χώρα...η μεγάλη Σιων... της μεγαλύτερης φασιστοκρατουμενης περιόδου της ιστορίας του ανθρώπινου γένους και πλησιάζει και εμάς!!! Τα τσιράκια της οι πολιτικοί μας θα σας φακελώσουν με τις κάρτες τους διοτι σε λίγο θα είμαστε όλοι πεινασμένοι και θα χρειαζόμαστε την γαμημενη την κάρτα τους... Εγώ τους λέω να την βάλουν στο χοντρό τους έντερο!!!

Μονο ο Ελλην σε αυτο το μπουρδελο μπορει να τους δείξει το σωστό μονοπάτι...οχι αυτο της κάρτας του πολίτη σκλάβου της Σιων.

ΚΟΡΑΞ