Ad Code

Responsive Advertisement

Για το ΣΥΡΙΖΑ ο δρόμος έχει μπροστά του διχάλα… Ή ρήξη ή κυβέρνηση Χρυσής Αυγής


Σας έχω επανειλημμένα πει ότι το καλύτερο και το μόνο πραγματικό γκάλοπ γίνεται στα καφενεία. Σε αυτά που συχνάζουν οι +65 (συνταξιούχοι δηλαδή) που στις προηγούμενες εκλογές, όπως πολύ σωστά προβλέψαμε, έδειξαν την πλάτη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στράφηκε προς το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά το διακύβευμα δεν είναι μια κυβέρνηση αριστερών αλλά μια κυβέρνηση ακροδεξιών.

Σαν Ζαχαρίας Μυτιληνιός ΠΟΤΕ δεν απέρριψα κανέναν. Ο λαός έχει το δικαίωμα να επιλέγει ποίος θα τον κυβερνήσει. Όπως ακριβώς τώρα δεν ασκώ κριτική σε αυτούς που τα έφαγαν, αλλά σε αυτούς που ήξεραν ότι τα έτρωγαν (δλδ όλους) και 30 χρόνια έκαναν την πάπια, αφού και αυτοί έγλειφαν λίγο κοκαλάκι .

Όπως έχετε διαπιστώσει και φυσικά σας το έχω αναφέρει και σε άλλο προγενέστερο άρθρο έχω δώσει στην παρούσα συγκυβέρνηση την ευκαιρία να κάνει αυτό για το οποίο ψηφίσθηκε, έστω και αν αυτό σημαίνει “πέτρινα χρόνια”, άλλωστε η εθνική αξιοπρέπεια είναι πάνω απ΄όλα, ακόμα και από το στομάχι που γουργουρίζει.

Μπορεί να είδα καθαρίστριες να επιστρέφουν στη δουλειά, Δεητζήδες να υπογράφουν συλλογική σύμβαση εργασίας – πρόκληση και τους εργαζομένους της ΕΡΤ να εισβάλουν στα γραφεία τους, όμως δεν είδα να καταργείται ο Νόμος που ουσιαστικά οδηγεί στην κατάσχεση της μικρής δημόσιας περιουσίας (ΕΝΦΙΑ), δεν είδα πουθενά να μειώνονται οι τιμές της ΔΕΗ, των καυσίμων και των τροφίμων. ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Αντίθετα τα αυτάκια μου σήμερα παίρνουν μηνύματα για συμβιβασμό, δλδ για οθωμανική προσκύνηση!

Τα πράγματα είναι απλά για το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Η΄θα πάνε σε ρήξη αναζητώντας το δρόμο εκτός ευρώ, πιθανόν προς Ρωσία μεριά (που και αυτό κρύβει τους δικούς του μεγάλους κινδύνους) ή υποτάσσονται και σε μερικούς μήνες θα δούν το δρόμο του ΠΑΣΟΚ, δλδ του 3-4 % (εκεί που είναι η πραγματική τους δύναμη). Σε αυτή την περίπτωση φυσικά μην κάνουν όνειρα τα ρυάκια, τα ποτάμια και οι μπλε πράσινοι ορκ, γιατί αυτή τη φορά θα βγουν μπροστά οι αρκοδεξιές δυνάμεις όπως οι ΡΙΖΕΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΔΕΞΙΑ. Και να φοβάστε αυτά που δεν φαίνονται γιατί οι εποχές θυμίζουν τη δεκαετία του 60-70 που κυβερνήσεις ανεβοκατέβαιναν και ιστορικά κόμματα ξεχάστηκαν. Οι δεξιές καταβολές της πλειοψηφίας του έθνους μοιάζουν με τη φωτογραφία, εκτός από αυτές που φαίνονται υπάρχουν άλλες τόσες που κρύβονται καλά. Η δύναμη της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ, όπως και του ΛΑΟΣ στις πρόσφατες εκλογές είναι η πιο τρανή απόδειξη.

Και μην νομίζεται ότι κόμματα όπως οι ΡΙΖΕΣ δεν έχουν απήχηση γιατί πρόσφατα σε τοπική συγκέντρωση (καφενειακή που λέμε) είχε τόσο κόσμο που δεν χώραγαν ούτε στο προαύλιο, χωρίς μάλιστα να έχει παρασταθεί ΟΥΤΕ ένα στέλεχος, παρά μόνον τα μέλη της τοπικής.

Αλέξη κλείνοντας σου απευθύνομαι ως συνομήλικος και σύντροφος στους νεανικούς μας μαθητικούς αγώνες:

Ιδού η ΡΌΔΟΣ ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ.

ΠΗΓΗ