Ad Code

Responsive Advertisement

Με χαρά ανακοινώνουμε το Marketplace του Κατοχικά νέα !






Πριν μερικούς μήνες είχαμε δημιουργήσει ένα τομέα αγγελιών στο κατοχικά νέα που πολλοί συνάνθρωποι μας έκαναν και νέες επαφές αλλά και προώθησαν την εργασία τους η τα προϊόντα τους !




Δυστυχώς τότε η google αποφάσισε να μας κατεβάσει την ιστοσελίδα που είχαμε δημιουργήσει το σύστημα αγγελιών μιας και επειδή το είχαμε σε blogspot πλατφόρμα το θεώρησε σαν μπαμ μπλοκ!




Υποσχέθηκα τότε σε όλους ότι θα το φτιάξω όπως πρέπει και σήμερα πιστεύω ότι έχουμε ένα marketplace που σχίζει!




Τι μπορείτε να κάνετε σε αυτό;




Να πουλήσετε τα προϊόντα σας η τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια !




Να χαρίσετε τα αντικείμενα σας !




Να τα δανείσετε !




Να τα ανταλλάξετε !




Να τα νοικιάσετε !




Αλλά ας σας πάω βήμα βήμα για να μην έχουμε συνέχεια ερωτήσεις !




Πάνω στο κεφάλι θα δείτε αυτό ... το πατάτε !




Αμέσως θα οδηγηθείτε στην σελίδα του Marketplace όπου θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή μέλους για να συνεχίσετε..




Τώρα μπορείτε αφού φτιάξετε σωστά τον λογαριασμός σας , δώσετε δηλαδή σωστά τα στοιχεία σας , βάλετε φώτο , περιοχή κοκ....καλό είναι να τα κάνετε γιατί μπορεί να κερδίσετε και κάποιους φίλους να σας ακολουθούν ...είπαμε κοινότητα είναι!




..Μπορείτε λοιπόν να σηκώσετε την αγγελία σας , είτε να πουλήσετε ,χαρίσετε , δανείσετε , ανταλλάξετε κοκ..στην πορεία ίσως μπουν και άλλα ανάλογα τι θα μας ζητήσετε !




Μέσα στην αγγελία όταν την φτιάχνετε θα σας ζητηθεί τιμή , αν χαρίζετε , δανείζετε , ανταλλάσσετε βάζετε την τιμή στο 0,50 ... ΠΡΟΣΟΧΗ ποτέ κανείς δεν πληρώνει αν δεν γίνει η πράξη ..και σίγουρα δεν πληρώνετε εσείς αλλά ο ενδιαφερόμενος που πληρώνει εσάς !!!...Το κατοχικά νέα έχει βάλει την μικρότερη δυνατή ποσοστιαία αμοιβή ώστε να μπορεί να πληρώνει σερβερ κοκ!





Αν πουλάτε τότε βάζετε την τιμή που σας ενδιαφέρει να πουλήσετε το προϊόν σας !




Η αναγκαστική κατωτατη τιμή των 0.50 σε κάθε αγγελία είναι για να αποφύγουμε τα τρολλς να μας κάνουν την κοινότητα μας τσαντίρι ...αν θέλουν να κάνουν πλακιτσα τότε ας σας πληρώσουν την πλακιτσα τους !ΠΡΟΣΟΧΗ το κατοχικά νέα δεν εισπράττει κανένα ποσό από όλα όσα αναγράφονται αυτά ειναι δικές σας αγοροπωλησίες , το κατοχικά νέα κρατά το 0,04% σε κάθε πιστοποιημένη πράξη για να μπορεί να τα δώσει στην πλατφόρμα που είναι όλη η υπηρεσία !




Μόλις τελειώσετε και με τις φώτο πατάτε την αποθήκευση και η αγγελία σας είναι στον αερα, εμείς τα καλα προϊόντα η τις υπηρεσίες και όλα τα υπόλοιπα θα τα προωθούμε και στο κατοχικά νέα αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες ώστε να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή πιθανότητα να πετύχει η αγγελία σας τους στόχους σας!




Εσείς ταυτόχρονα μπορείτε μέσα από το κουμπί μενού να καλέσετε όλους τους φίλους σας να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη προσπάθεια ..!




Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο!




Καλή αρχή σε όλους ..σας περιμένουμε στην κοινότητα μας !





Κατοχικά Marketplace