Ad Code

Responsive Advertisement

Σε πλήρη ετοιμότητα ο UCK - Απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα!

Με την παρουσία UCKάδων και πολιτικών τελέστηκε η κηδεία ενός εκ των επικεφαλών των ενόπλων στο Κουμάνοβο, ο Μπεγκ Ριζάι στον δήμο Ντέτσανι του Κοσσυφοπεδίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσείς αναλυτών, το μήνυμα των Αλβανοκοσοβάρων πολιτικών που παρευρέθησαν στην κηδεία ήταν ότι οι ιδέες του UCK παραμένουν ζωντανές.

"Χιλιάδες Αλβανοί πολίτες, δημότες του Ντέτσανι έλαβαν μέρος στον τελευταίο αποχαιρετισμό του ήρωα της μάχης του Κουμάνοβο και διοικητή της ειδικής μονάδας "Μαύροι Αετοί" της επιχειρησιακής ζώνης Dukagjin του UCK, Μπεγκ Ριζάι, ενός από τους πλέον διακεκριμένους διοικητές των τριών απελευθερωτικών στρατών".

Αυτή ήταν η επίσημη ανάρτηση του δήμου Ντετσάνι στο Facebook. 'Οπως είναι φυσικό η παρουσία πολιτικών εκπροσώπων από όλα τα κόμματα του Κοσσυφοπεδίου όπως επίσης και η παρουσία χιλιάδων πολιτών στην κηδεία ενός επιφανούς στελέχους του UCK προκαλούν έντονη ανησυχία.

Όμως πλέον και η ΕΕ άρχισε να θορυβείται από τις εξελίξεις καθόσον ο εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για την πΓΔΜ, Ίβο Βάιγκλ, δήλωσε σε συνέντευξή του σε κροατική εφημερίδα ότι, η δημιουργία ‘Μεγάλης Αλβανίας και η εξάπλωση του ριζοσπαστικού ισλαμισμού στην Ευρώπη ήταν οι στόχοι των Αλβανών τρομοκρατών που σκότωσαν 9 και τραυμάτισαν 37 αστυνομικούς στο Κουμάνοβο πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με αναλύσεις οι τρομοκρατικοί στρατοί των Αλβανών είναι σε πλήρη ετοιμότητα για δράση τόσο στα Σκόπια, όσο στη Ν. Σερβία και την Ελλάδα. Αυτό το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε τώρα είναι αν οι μονάδες του στρατού μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες για μια ενδεχόμενη σύγκρουση.
voicenews