Ad Code

Responsive Advertisement

300.000 ευρώ για μία νύχτα με την Πάμελα!

Εκείνος πασίγνωστος επιχειρηματίας και μάλιστα μέσα σε επίσημη σχέση με μία από τις πιο όμορφες καλλονές της high society. Κι όμως...
Διαβάστε περισσότερα
 Όπως λένε φίλοι του, η Πάμελα Άντερσον ήταν πρωταγωνίστρια των ερωτικών του φαντασιώσεων από την εποχή του «Baywatch» και αυτή τη φορά είχε αποφασίσει να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Μάλιστα, γνωρίζοντας τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της εκρηκτικής ηθοποιού, αποφάσισε να κάνει την πλέον τολμηρή κίνηση προσφέροντάς της 300.000 ευρώ.
Η Πάμελα, που θα είναι η οικοδέσποινα του μουσικού διαγωνισμού Eurovoice, μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Έτσι, ο επιχειρηματίας έχοντας στο πλευρό του έναν από τους πλέον έμπιστους άντρες της προσωπικής του φρουράς έστησε ένα από τα προηγούμενα βράδια καρτέρι κοντά στο ξενοδοχείο, ώστε να μην προκαλέσει αδιάκριτα βλέμματα. Όταν η εκρηκτική σταρ επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση, έδωσε στο συνεργάτη του ένα φάκελο με μια επιταγή των 300.000 ευρώ και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Ο συνεργάτης του πέρασε την πόρτα του ξενοδοχείου και ζήτησε να δει ο ίδιος την Πάμελα, για να της παραδώσει όπως είπε κάτι αυστηρά προσωπικό. Από τη ρεσεψιόν ειδοποιήθηκε η ηθοποιός και οι συνεργάτες της, που φυσικά ζήτησαν την ταυτότητα του κυρίου αλλά και το τι ακριβώς είχε μαζί του.
Ο σωματοφύλακας, που είχε σαφείς εντολές να μην αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν παρά μόνο στην ίδια την ηθοποιό, αποχώρησε διακριτικά. Ωστόσο, το αφεντικό του ήταν τόσο απογοητευμένο, που συζήτησε το θέμα με φίλους του, αναφέροντας μάλιστα και το χρηματικό ποσό. Οι φίλοι αποδείχθηκαν άσπονδοι και το νέο ταξίδεψε με αστραπιαία ταχύτητα όχι μόνο στα κοσμικά πηγαδάκια, αλλά και στην οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι πραγματικά έξαλλος, ενώ αυτό που προσπαθούν όλοι τώρα με νύχια και με δόντια είναι να μη μάθει το παραμικρό η σύντροφός του και τιναχτεί ο επικείμενος γάμος τους πραγματικά στον αέρα.