Επιτέλους Ελληνα θα ξυπνήσεις?? ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε καθημερινά. Ένας τόπος γεμάτος ανώνυμους καναπεδακιδες που αρέσκονται στα ανώνυμα σχόλια και τις φιλοσοφίες. Ευθυνόφοβοι , ταμπουριασμενοι πίσω από πληκτρολόγια που προσπαθούν να πείσουν η να αποτρέψουν άλλους από πραγματικά γεγονότα ! Πόσο κοστίζει ρέ η Ελευθερία σας?? Πόσο κοστίζει το βόλεμα σας? Έχετε αράξει και κοιτάτε τα "Νέα" να δείτε ακόμα κάνα επεισόδιο στην "Μαζοtv" σας και έτσι να νοιώθετε οτι ζείτε! Ότι έχετε συμμετοχή στον χρόνο! Τι περιμένετε ρε? Πως θα γίνει κάτι αν όλοι συνεχίζετε το ίδιο βιολί? Τι μπορείτε να αλλάξετε αν συνεχίζετε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα? Πόσο κοστίζει ρε προσκυνημενοι η φυλακή σας?
Επώνυμα ρε έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε πράξη μια συγκεκριμένη αντίσταση!! Επώνυμα ρε με την μούρη μας μόστρα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε σωστό!! Εμείς (γαμώ το εμείς που σας έχουν μάθει να ακούτε) τουλάχιστον έχουμε κάτι να προτείνουμε ,συγκεκριμένη δράση , με συγκεκριμένο τρόπο και στόχο! Και εσείς (γαμω το .....) ασχολείστε με το ποιος που και πως!! Πόσο λακέδες ρε σας έκαναν τα αφεντικά σας? Πόσο τυφλούς σας έκανε η εκπαίδευση σας? Γύρω σου βλέπεις χιλιάδες πια οργανώσεις χωρίς όμως να βλέπεις τον στοχο !! ΔΕν θες να δεις ένα στόχο ρε προσκυνημενε? Θες να ακολουθείς μόνο ότι σου δίνει σαν αυθεντία ο εχθρός σου ρε καραγκιόζη? Ότι σου πέρασε στο υποσυνείδητο η ύπνωση της ευημερίας σου?Κάνουμε έργο ΤΩΡΑ ΡΕ και όχι αύριο! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κάνουμε κάτι αν δεν σου αρέσει ..ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ τι κάνεις? Ξεκουνησου Ελληνα και έλα μαζί μας τώρα! Αν συνεχίσεις να περιμένεις να σε καλέσουν οι "αυθεντίες'" που σου έμαθαν να "προσκυνάς" θα είσαι άξιος της μοίρας σου. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ξεκολλήσεις από την ΥΠΝΩΣΗ σου. ΔΕν υπάρχουν αρχηγοί, εσύ είσαι ο αρχηγός , εμείς είμαστε ο αρχηγός. Δεν υπάρχει ΚΟΝΟΜΑ όπως σου έμαθαν τόσα χρόνια, υπάρχει μόνο ζωή,χρόνος ,ελευθερία και αγώνας! Και αν κακομοίρη σε έμαθαν να σκιάζεσαι μάθε ότι σκιαγμένος και ελεύθερος δεν μπορεί να ύπαρξή!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !! Τώρα κανε αυτό που πρέπει, έλα μαζί μας τώρα , ΧΩΡΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ!! Ξύπνα τώρα ρε ΕΛΛΗΝΑ και έλα μαζί μας να τους ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ . 

STRANGER

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

http://sxedio-achilleas.socialgo.com/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.