Ad Code

Responsive Advertisement

Σε… μόνιμες διακοπές ο Παπούλιας

Από ώρα σε ώρα αποφασίζεται η χρεοκοπία της χώρας με τη σφραγίδα της κυβέρνησης του Παπανδρέου, αλλά ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας της χώρας βρίσκεται σε διακοπές και παριστάνει τον … κουφό όταν τον καλούν να κάνει κάτι δραστικό, έστω και την ύστατη ώρα.Από το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν ο Παπούλιας έχει φύγει για Γιάννενα προκειμένου να ξεκουραστεί , προφανώς επειδή είχε κουραστεί από τη δραστηριότητα των....

προηγούμενων ημερών που δεν συνάντησε κανέναν!
Θυμίζουμε ότι για ξεκούραση , πάλι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, είχε πάει και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ! Προφανώς πάει στα Γιάννενα επειδή δεν έχει λεφτά καθώς ο Παπανδρέου αποφάσισε να του κρατήσει τον μισθό για ένα μήνα προκειμένου να συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην … «εθνική προσπάθεια».




http://www.kentrinews.gr/

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.