Ad Code

Responsive Advertisement

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α


Εμείς οι Έλληνες.
Υπερασπιζόμαστε την Υπέροχη Πατρίδα μας που ονομάζεται Ελλάς.
Υπερασπιζόμαστε το Σπίτι μας, από αυτούς που το βρόμισαν, το βίασαν,
το δηλητηρίασαν, το συκοφάντησαν, το περιφρόνησαν και θέλουν
να το μετατρέψουν σε κολαστήριο ανθρώπων.
Εμείς οι Έλληνες, Υπερασπιζόμαστε τους Εαυτούς μας, τις αξίες μας, τις δουλειές μας, τις φιλίες μας, τους έρωτές μας, την ωραιότητα  του τόπου μας και της ψυχής μας..
Εμείς οι Έλληνες, Είμαστε ΕΔΩ για να διαφυλάξουμε την Αξιοπρέπεια, την Ανθρωπιά και τα Συμφέροντά μας, υλικά και πνευματικά..
Όλη η Πατρίδα διψά για έξοδο από τη δουλεία, το φόβο, την ανασφάλεια , τη χυδαιότητα, το ψεύδος και την απαξία, που έμμεσα, χωρίς να το καταλάβουμε, με ψεύτικες υποσχέσεις και  δόλιες ανάγκες, οι αριστοτέχνες του ψεύδους και της απάτης μας επέβαλαν.

Εμείς, μια μικρή ομάδα ανώνυμων και άγνωστων πολεμιστών, σκεφτήκαμε και  καταλήξαμε, ότι ο καλύτερος τρόπος  αντιμετώπισης αυτού του σκουληκιασμένου ανάλγητου τέρατος, που ηδονίζεται στη δική μας φθορά και δυστυχία, είναι η εσωτερική μας επανασυγκρότησή και συνοχή, το Πνεύμα, η διάνοια, το ψυχικό μας σθένος.
Αυτό που πρέπει να ξαναβρούμε, είναι το φρόνημα, το θάρρος, να είμαστε  διαυγείς, θαρραλέοι και αναλυτικοί, απέναντι στα συναισθήματα του φόβου και της ανασφάλειας, που έντεχνα και διαρκώς, με πολλούς τρόπους, τα ανδρείκελα της Παγκοσμιοποίησης, θα κινούν γύρω μας σαν φαντάσματα.
Να μπορούμε διαρκώς να αναστοχαζόμαστε ευφυώς τη θέση μας στο περιβάλλον και να βρίσκουμε νέους τρόπους αντίδρασης απέναντί του.  
Να είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ανανεώνουμε και διαφυλάσσουμε τους θεμελιώδεις κοινωνικούς δεσμούς, τον Συλλογικό Βίο, τη συλλογική δικαιοσύνη, τη φιλία, την εμπιστοσύνη, την κατανόηση.
(Αυτά που πρόστυχα και με πλεόνασμα κακίας, με τα ναρκωτικά, το ψέμα, την πορνογραφία και τα είδωλα των Μ.Μ. Εξαχρείωσης, οι μισάνθρωπες και απάνθρωπες εξουσίες κατέστρεψαν).
Μικρές ανεξάρτητες ομάδες αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, μεταξύ φίλων, συγγενών και συνανθρώπων μας, συνδεόμενες μεταξύ τους οριζόντια, είναι η απάντηση στα σχέδια καταστροφής της Πατρίδας και των Εαυτών μας. Δίκτυα εθνικά και υπερεθνικά της Ελληνικής διασποράς, κοινότητες μοιράσματος γνώσης και θετικών συναισθημάτων, με  γιορτές και τελετές χαράς, φιλίας, εμπιστοσύνης, συνεργασίας και επικοινωνίας.
Δίκτυα μοιραζόμενης και πολλαπλασιαζόμενης Ευφυΐας, δίκτυα διασποράς αγαθών και ενίσχυσης εσωτερικού σθένους και φρονήματος.

Ελληνικά δίκτυα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης,  που έχοντας γνώση των κατά τόπους ιδιαιτεροτήτων, θα σχεδιάσουν επί χάρτου τρόπους αντιμετώπισης των επερχομένων εκτάκτων καταστάσεων ανάγκης, ώστε να μην αιφνιδιαστούμε από τις επερχόμενες συνέπειες των κλιματικών αλλαγών, της οικονομικής κρίσης, της πείνας, της βίας, των ελλείψεων  ενέργειας , των αποτελεσμάτων της Ιαπωνικής τραγωδίας, και από ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές, που έντεχνα οι εχθροί του τόπου μας και του Ανθρώπου θα προκαλέσουν.

Όλα αυτά τα ανεξάρτητα και σκόρπια δίκτυα, θα γίνουν σπέρματα επιβίωσης, που θα μας κρατήσουν ζωντανούς πολεμιστές αντίστασης, στα σχέδια δούλωσης του σπιτιού μας, από την απάνθρωπη Παγκοσμιοποίηση.
Οι απειλές είναι τόσο ύπουλες, τόσο υπερμοντέρνες, τόσο τρομακτικές, τόσο βρομερές, τόσο μισάνθρωπες και τόσο αποκεκριμένες, ώστε είμαστε αναγκασμένοι να γίνουμε υπεράνθρωποι, ριζοσπάστες, καινοτόμοι.
Μόνο ως πολυμήχανοι ευφυείς παρτιζάνοι πολεμιστές θα μπορούμε να υπάρχουμε και να πράττουμε.
Εμείς οι Έλληνες, γνωρίζοντας και κατανοώντας, ότι η Πατρίδα, το σπίτι και τα παιδιά μας, βρίσκονται   υπό κατοχή απάνθρωπων και μισάνθρωπων
δυνάμεων, είμαστε ΕΔΩ,  για  να πούμε όχι στα σχέδια των Βαρβάρων.
Εμείς οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στον εκπόρνευση της Πατρίδας, της Ζωής και του Εαυτού μας!!
Εμείς οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ, στον Ωκεανό του Χυδαίου, της Βίας, του Ψεύδους, του Φόβου, του Τρόμου και της Ανασφάλειας που έντεχνα, οι άρχοντες του μίσους και της κακίας, έσπειραν στην Πατρίδα και Μητρίδα μας..

Το Σχέδιο Αχιλλέας.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση