Ad Code

Responsive Advertisement

Αλλο ένα τροχαίο ατύχημα με Αφγανό στην Ηρ. Πολυτεχνείου - Ως πότε;

Aυτή την φορά θύμα ένας ακόμα αλλοδαπός. Ο λαθρομετανάστης ήταν ένας από τους πολλούς που έτρεξαν για να τρυπώσουν σε άλλη μια νταλίκα. Η προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα και ο νεαρός αφγανός πηδώντας από το συρόμενο τμήμα του φορτηγού οχήματος και ενλω βρισκόταν εν κινήσει κατέληξε στο οδόστρωμα και μπροστά σε διερχόμενο ΙΧ το οποίο εκινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση. Η γυναίκα οδηγός δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και παρέσυρε τον αλλοδαπό ο οποίος χτυπήθηκε με δύναμη από το όχημα.

Αμέσως στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος ομοεθνών του που προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον ημιλιπόθυμο λαθρομετανάστη που έμενε ακίνητος στο οδόστρωμα. Η οδηγός του οχήματος σταμάτησε επι τόπου και σοκαρισμένη προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε. Η ίδια κάλεσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε σχεδόν αμέσως από τον σταθμό άμεσης επέμβασης στο πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν συμβεί κατα μήκος της παραλιακής και από το ύψος της Κανελλοπούλου όπου η κατάσταση το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει με τους αστυνομικούς απλά να παίζουν το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό με τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που έχουν στρατοπεδεύσει στην περιοχή.
http://www.nakedtv.gr/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση