Ad Code

Responsive Advertisement

Ομπάμα: Μαρξιστής επαναστάτης, και … χρονοταξιδιώτης!-Βίντεο

Από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της Αμερικής ο Ομπάμα, κυκλοφορούν πάμπολλες θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τη καταγωγή του, το θρήσκευμά του, κλπ. Άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ, άλλοι ότι είναι Μουσουλμάνος, και άλλοι ότι είναι … εξωγήινος.
Ένας από αυτούς που....έχει βάλει σκοπό ζωής του το «ξεμπρόστιασμα» του Ομπάμα, είναι και ο «ακροδεξιός» δημοσιογράφος Jack Cashill, που μεταξύ άλλων, έχει υποστηρίξει ότι ο πραγματικός πατέρας του Αμερικανού προέδρου είναι ο μακαρίτης πλέον Jimi Hendrix!
Αυτές τις μέρες, ο Cashill παρουσίασε, μια ακόμη «απόδειξη» για τα λεγόμενά του. Όπως ισχυρίζεται, ο Barack Obama, που εμφανίζεται σε μια παλιά φωτογραφία με το παππού και τη γιαγιά του, δεν υπάρχει, αλλά η εικόνα του είναι αποτέλεσμα του photoshop.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στη βιογραφία του προέδρου The Bridge, του 2010, που έγραψε ο David Remnick, υπάρχει μια φωτογραφία του νεαρού τότε Ομπάμα να κάθεται σε παγκάκι ανάμεσα στον παππού και στη γιαγιά του. Το παγκάκι είναι αληθινό, όπως  αληθινοί είναι ο παππούς και η γιαγιά. Ο Ομπάμα όμως δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα photoshop. Έτσι λέει ο Cashill. Ποιος το έκανε; Άγνωστο.
Άρα υπάρχει μυστήριο. Οι παππούδες του Ομπάμα βρέθηκαν σε πάρκο της Νέας Υόρκης στην οποία δεν ζούσαν, και χωρίς τον εγγονό τους,  ο οποίος όμως σπούδαζε στη πόλη.
Μάλλον ο Ομπάμα θα ήταν εκείνο τον καιρό στο Πακιστάν. Αυτό αποδεικνύει η αποκάλυψη του Jack Cashill. Ότι ο Ομπάμα έλειπε στο Πακιστάν για να εκπαιδευτεί ως Μαρξιστής επαναστάτης.
Αυτό βέβαια που παραλείπει να αναφέρει η ενδελεχής έρευνα του  Cashill είναι ότι ενώ απουσιάζει ο Ομπάμα από τη «πραγματική» φωτογραφία, το γόνατό του συνεχίζει να υπάρχει, μεταξύ του παππού και της γιαγιάς!!!!
Τι γύρευε λοιπόν το γόνατο του στη Νέα Υόρκη, όταν το υπόλοιπο κορμί του βρίσκονταν στο Πακιστάν ή στην Ινδονησία; Πουλούσε μήπως ναρκωτικά; Και γιατί τα κυρίαρχα κατά τα άλλα ΜΜΕ δεν τολμούν να θέσουν αυτό το κρίσιμο ερώτημα σε σχέση με το αυτόνομο γόνατο του προέδρου; Ο λαός έχει δικαίωμα στην ενημέρωση. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει.
Μια άλλη εναλλακτική θεωρία σε σχέση με το περιστατικό, μπορεί να είναι αυτή που θέλει τον Ομπάμα να ξεθωριάζει σιγά σιγά, επειδή στη πραγματικότητα ήταν ένας ταξιδιώτης του χρόνου, που επέστρεψε στο παρελθόν, για να εμποδίσει τους γονείς του από το να συναντηθούν!
Και αν είναι έτσι, έχουμε και ένα ακόμη πιο κουφό στοιχείο: Ο Ομπάμα, που άκουγε με πάθος τους δίσκους του Jimi Hendrix όταν ήταν έφηβος, επέστρεψε στο παρελθόν, και δίδαξε κιθάρα στον πραγματικό του πατέρα, τον  Hendrix, με βάση τα ακούσματά του….  από τους δίσκους του Hendrix. Μιλάμε για κλασικό παράδοξο ταξιδιού στο χρόνο.

Το βίντεο αποκάλυψη του Jack Cashill εδώ:



S.A. από το Salon
http://www.antinews.gr/2011/04/09/95727/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.