Ad Code

Responsive Advertisement

Η Χρoνοδινη της γης κατεστραμμένη και το ραντεβού σου με το Μέλλον! ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...

(Προσπαθούμε να ανακτήσουμε κάποια αυθεντικά άρθρα μας! )Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος σόκαρε τους επιστήμονες στην Ρωσία οταν αναφέρθηκε σε έκθεση της οτι πάνω από την πόλη Yekaterinburg γνωστή και ως Ekaterinburg (Που είναι μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες πολύς στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας) ότι ο “ιστός” του Χωροχρόνου της Γης μας είναι διαλυμένος!!Τα κατοχικά νέα θα σας ταξιδεύσουν σήμερα σε μια ιστορία για γερά νεύρα και ανοικτά μυαλά!
Η ύπαρξη μια δίνης του χωροχρόνου γύρω από τον πλανήτη Γη  πρώτη φορά ανακοινώθηκε ως θεωρία από τον από το μεγάλο  θεωρητικό φυσικό ο οποίος ανέπτυξε τη θεωρία της Γενικής Σχετικότητας, τον  Albert Einstein (1879-1955) και η οποία πρόσφατα επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ από επιστήμονες της ΝΑΣΑ που εργάζονται από το 1963 στο λεγόμενο project  Gravity Probe Β το οποίο θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στην ιστορία της ΝΑΣΑ.
Σύμφωνα με τον  φυσικό Francis Everitt του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, ο οποίος είναι κύριος ερευνητής του Gravity Probe B “ο χωροχρόνος γύρω από τη Γη φαίνεται να είναι παραμορφωμένος όπως ακριβώς προβλέπει η γενική σχετικότητα.” Ο Clifford Will του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σαιντ Λούις, και ένας από τους  κορυφαίους εμπειρογνώμονες στις θεωρίες του Αϊνστάιν, αναφέρει επιπλέον αυτών των νέων ευρημάτων που αποκαλύφθηκαν από το Gravity Probe B ότι, «Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα έπος. Μια μέρα που θα πρέπει να αναφέρεται σε σχολικά βιβλία ως ένα από τα κλασικά πειράματα στην ιστορία της φυσικής. ”
Αυτή  η μαζική “ρήξη” στο χώρο-χρόνο δίνη της Γης μας βεβαιώθηκε από τις εκατοντάδες χιλιάδες των κάτοικων Yekaterinburg  που φωτογράφησαν  και βιντεοσκόπησαν  το γεγονός αυτό  πάρα πολύ..
Βέβαια η προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ έσπευσε να καλύψει το γεγονός με ψεύδη και να το δικαιολόγηση ως γεγονός που προκλήθηκε από στρατιωτικό δορυφόρο (Σογιουζ) ο οποίος έμπαινε σε τροχιά!!!!! Αυτό βέβαια που παρέλειψαν να πουν τα ΜΜΕ είναι πως ενώ το κοσμικό αεροδρόμιο  Plesetsk  που είναι στη βόρεια Ρωσία και 2.500 χιλιόμετρα από τα Ουράλια θα μπορούσε κάποιος να δει αυτό το αποτέλεσμα …από πάνω του ….ενώ θα έπρεπε να έχει μπει σε τροχιά σε άλλη κατακόρυφο!!!Και αν υποθέσουμε βέβαια ότι την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα έγινε κάποια προσεδαφίσει η εκτόξευση!…πράγμα που κανείς δεν πιστοποιεί!!
Για να γίνει όμως πιο κατανοητή αυτή η ιστορία και να μπορέσουμε από τα κατοχικά νέα να σας δώσουμε την καλύτερη εξήγηση πρέπει να σας αναφέρουμε  και τον κομήτη Elenin και την παρέα του 2010 SO16 και  2005 YU55 που πλησιάζουν κάθε μέρα την γη!

Οι  επιστήμονες από την Ρωσία θεωρούν ότι η αιτία της “ρήξης¨της χρονοδινης της γης είναι η έλευση του κομήτη Elenin και της παρέας του τον οποίο πρώτο ανακάλυψε στις 10 Δεκεμβρίου 2010 ο ρωσος αστρονόμος Leonid Elenin του ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών..ο οποίος ανακάλυψε ακόμα ότι ο κομήτης και η παρέα του είναι σε τέλεια “ευθυγράμμιση”!!!! (δεν γίνονται αυτά..!!!)
Και επειδή δεν γίνονται αυτά με τους κομήτες κινεζοι επιστήμονες ρίξανε στο “τραπέζι” of the records την ιδέα ότι …μπορεί να μην είναι παρέα από κομήτες αλλά….διαστημόπλοια!!!

Από τις πρώτες εμφανίσεις του φαινόμενου της “ρήξης” της χρονοδινης  ..ξεκίνησαν και τα φαινόμενα σούπερ καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων στην Αμερική…πράγμα που έκανε την Χιλαρη Κλιντον να αναφέρει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία φοβάται ότι δεν θα μπορεί να υπάρχει έλεγχος στην τροφή μας …μιας και αν το φαινόμενο συνεχιστεί θα είναι αδύνατο να μπορούμε να προστατεύσουμε τις σοδειές μας και ήδη η ζημίες των καλλιεργειών είναι σε ιστορικά επίπεδα!!!
Οι ρωσοι επιστήμονες στο κοντινό παρελθόν είχαν εκφράσει φόβους με εκθέσεις σαν αυτήν  “Massive Earthquake Fears Rise After Mysterious Object Moves Nearer To Earth” λόγο του ΕΛΕΝΙΝ για τεραστους σεισμούς …πράγμα που επαληθεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο από το σεισμό της Ιαπωνίας με 25.000 νεκρούς !!
Ένας από τους κορυφαίους σεισμολόγους παγκόσμια ο Mensur Omerbashich Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cornell προειδοποιεί επίσης ότι ο κομήτης Elenin έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ακόμα πιο καταστροφικούς σεισμούς..Στην ερευνα του “”Αστρονομική ευθυγραμμίσεις ως η αιτία της ~ M6 + “..αποδεικνύει ότι γενικά οι ευθυγραμμίσεις πλανητών ,ηλιακού συστήματος..και άλλων σωμάτων είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία σεισμών σε κλίμακες (~ M6 +),(~ M8 +),(M8.6 +) κοκ …και αναφέρει ξεκάθαρα ότι …Η Elenin θα συνεχίσει την εντατικοποίηση πολύ ισχυρής σεισμικότητας της Γης μέχρι τον Αύγουστο-Οκτώβριο του 2011.
Πάμε τώρα να κάνουμε το σενάριο να γίνει πιο δημιουργικό και πιο δυνατό σε συναίσθημα! Πάρα πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν την υπάρξει παλαιών πολιτισμών και αρχαίων αστροναυτών! Π.χ Ζαχαρία ζιτσιν….
Σήμερα όλοι μιλάμε για το ημερολόγιο των μαγιας το οποίο με ακρίβεια καλύτερη και από την σημερινή δική μας ..καταμετρούσε τον χρόνο και τις εποχές…και σίγουρα όλοι γνωρίζετε την προφητεία και το 2012 …21 Δεκεμβρίου!!

Υπάρχουν αναρίθμητα ευρήματα τεχνολογίας απο αρχαιολόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν βάση τις ιστορίας που διδαχτήκαμε εμείς οι άνθρωποι!.
Από την άλλη υπάρχουν ιερατεία που διοικούν αυτό τον κόσμο έχοντας κρατήσει την “απόκρυφη γνώση ” τους ..και μπορούν και ελέγχουν την ζωή μας !!
Ποιοι τους έδωσαν αυτήν τη γνώση? Ποιοι κατασκεύασαν αυτή την άγνωστη τεχνολογία? …..
Υπάρχει περίπτωση τα ιερατεία…να εκμεταλλεύτηκαν την γνώση? Και ενα ραντεβού προκαθορισμένο με το μέλλον …να το έχουν κάνει στην συνείδηση μας να είναι μια “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ”? 
Αυτοί που υπηρέτησαν “αυτούς” που έφυγαν για να επιστρέψουν σε συγκεκριμένο ραντεβού στο μέλλον…τήρησαν ότι διδάχτηκαν…η παρασύρθηκαν από την εξουσία …αμάρτησαν με τον δικό τους τρόπο?…
Μήπως έτσι δικαιολογείται και η σημερινή τρέλα των ηγετών μας?,,..Μήπως υπάρχει κάποιο πολύ ποιο μεγάλο “αφεντικό” που ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν άμεσα?   ….
Σε αυτό το σενάριο είμαστε όλοι μαζί..και όλοι μαζί πρέπει να βρούμε απαντήσεις…για αυτό όσο εσύ θα είσαι προσκολλημένος στο ψέμα που σου δίδαξαν ..δεν θα μπορείς να με βοηθήσεις …όσο θα παραμένεις “σκλάβος” θα παραμένω σκλάβος….Το να γίνουμε ΕΝΑ όλοι μαζί τώρα ,….δεν έχει να κάνει με οικονομικές (στημένες,ψεύτικες) κρίσεις…αλλά με την ζωή μας …και όχι μόνο εδώ…όχι μόνο στην Ελλαδα …αλλά Παγκόσμια!…Είμαστε παιδιά της γης …με άγνωστους γονείς…και με πολύ κακές “νταντάδες”…. Οι γονείς θα έρθουν…ποιον θα πιστέψουν είναι το θέμα …το παιδί η την “νταντά”!!
Spectacular: The launch of the satellite produced an eye-catching blue light show that witnesses likened to the northern lights

Blaze: The blaze of light lit up the night sky, causing some local residents to speculate that they were seeing a UFO
Going ... The burst of light started relatively low in the night sky

Going ... The satellite climbs higher into orbit

Gone: The light splits - apparently due to the separation of the strap-on boosters from the Fregat upper stage
Για το Κατοχικα Νεα Stranger

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.