Ad Code

Responsive Advertisement

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ... ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Οι άνθρωποι καλλιεργούν σχεδόν το 40%, της επιφάνειας του εδάφους της γης, και σχεδόν το ένα 1/3 του συνόλου των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ευθύνεται για την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, η οποία προέρχεται από τη γεωργία και τη δασοκομία. Οι εν λόγω εκπομπές δεν συνδέονται μόνο με τους παράγοντες, που πολλοί άνθρωποι τείνουν να σκεφτούν, όπως τα ορυκτά καύσιμα που καίγονται κατά τη μεταφορά των τροφίμων, ότι δηλαδή, στην πραγματικότητα, είναι μόνο μια μικρή πηγή εκπομπών.

Δεδομένου ότι οι μέθοδοι γεωργίας γίνονται όλο και πιο προηγμένες, βελτιώνονται οι ποικιλίες καλλιεργειών, είναι πιθανό να είναι πρόκειται ένα σημαντικό μέρος της συνολικής εικόνας.


Ο Gary Toenniessen, διευθυντής των γεωργικών προγραμμάτων στο Ίδρυμα Ροκφέλερ, της Νέας Υόρκης, ήταν μέρος του σχεδίου, που προέβλεπε την αρχική χρηματοδότηση, για το έργο, που οδήγησε στην "Πράσινη Επανάσταση".


"Οι πράσινες ποικιλίες της Επανάστασης είναι οικολογικά ανθρωπάκια", δήλωσε σε συνέντευξή του.


"Είχαν ρηχές ρίζες, μικρούς μίσχους και δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν με τα ζιζάνια. Χρειάζονταν τρυφερή προσοχή και αγάπη από τον γεωργό. Δεδομένου της τρυφερής προσοχής βάζουν όλη τους την ενέργεια στην παραγωγή σιταριού", πρόσθεσε.


Η οικολογία μέσα από το πρίσμα του ιδρυματος Ροκφέλερ...
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.