Ad Code

Responsive Advertisement

«Αρμάδα» UFO στο Λονδίνο!Βίντεο

Σε τριγωνικό σχηματισμό εμφανίστηκαν περίεργα ιπτάμενααντικείμενα στον ουρανό του δυτικούΛονδίνου, πριν από μερικές ημέρες, φαινόμενο που έκανε τους περαστικούς να σαστίσουν!
Παρόλο που η εμφάνιση έγινε πάνω από ένα κτήριο του τηλεοπτικού δικτύου BBC, την παρουσία των «διαγαλαξιακών» ταξιδιωτών κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη.
Στο βίντεο φαίνονται τρεις λευκές φωτεινές κουκίδες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε σχηματισμό και να ακολουθούνται από άλλα δύο παρόμοια φωτεινά στίγματα.
Η εικόνα στη συνέχεια μεταφέρεται στο έδαφος, όπου οι περαστικοί έχουν σταματήσει κοιτώντας προς τον ουρανό. Κάποιοι βγάζουν φωτογραφίες.
Όταν η κάμερα ξαναστρέφεται στον ουρανό, κάνει την εμφάνισή του ένας μεγαλύτερος δίσκος, καλυμμένος από λευκό φως, που κινείται αισθητά πιο αργά από τις προηγούμενες φωτεινές κουκίδες.
Ο δίσκος αιωρείται για λίγο ανάμεσα στα σύννεφα και μετά εξαφανίζεται.
Δείτε το βίντεο (πηγή Daily Mail):




πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.