Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Το χρονοδιάγραμμα των τεχνιτών σεισμών από την PGS (Λονδίνο 2013)

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συγκαλείται την Τετάρτη για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλονιά αναφέρουν σήμερα τα media.

Τον πανικό του Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για την εθνική προδοσία στην Κεφαλονιά από το Lobbystas.gr, μας επιβεβαίωνε πριν από λίγο πηγή που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό! Τα στοιχεία του βίντεο από την παρουσίαση της PGS, το καλοκαίρι του 2013 στο Λονδίνο, είναι ακλόνητα και φέρουν τους υπευθύνους προ των ευθυνών τους. Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε την άδεια στην Νορβηγική εταιρία να προβεί σε τεχνητούς σεισμούς προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα αποτελέσματα στις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Επέτρεψε με λίγα λόγια και συνέβαλε στο ξύπνημα των ρηγμάτων στην Κεφαλονιά αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της έρευνας.

Το εθνικό έγκλημα, όσο και αν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν την αλήθεια και μάλιστα όταν το Lobbystas.gr έχει προβεί ήδη στην σημαντική αυτή αποκάλυψη λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις καθ΄οσον ήδη εμπειρογνώμονες μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών προγραμματίζουν την έλευση τους στην Κεφαλονιά για να συντάξουν εκθέσεις των πεπραγμένων, αφού κολοσσοί του παγκόσμιου τουρισμού ασφαλίζουν τα ταξιδιωτικά πακέτα σε αυτές τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Υπάρχουν και άλλες σημαντικές εξελίξεις που αφορά το συνολικό project φυσικό αέριο – πετρέλαιο. Πρέπει να είναι κανείς αφελής να πιστεύει ότι ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα κ. Zou Xiaoli, πήγε στο νησί για να δηλώσει ότι «Η Κεφαλονιά είναι ένα πολύ όμορφο νησί με εξαιρετικό φαγητό και κρασί. Ήρθαμε εδώ για την κινεζική κοινότητα….»

Εξελίξεις θα υπάρξουν αμέσως μετά τις 7 Φεβρουαρίου και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπως είναι σε θέση να γνωρίσει το Lobbystas.gr.


Του Νίκου Πάσχου