Ad Code

Responsive Advertisement

Οι καταραμένοι Έλληνες


Η ελίτ από τις Φρυξέλλες και η νεοφιλελεύθερη «Ριζοσπαστική» Αριστερή ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν μάχη για το πρώτο βραβείο…. που ονομάζεται…εξαναγκασμός και τιμωρία από την μια…. αξιοπιστία και ελευθέρια από την άλλη…

Η ελίτ κατηγορεί την νέα ελληνική κυβέρνηση ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια οικονομία…οι "τεμπέληδες" Έλληνες είναι αχάριστοι κοπριτες και δεν σέβονται την βοήθεια που έλαβαν τόσα χρόνια από την ΕΕ… Το έγκλημα που διαπράττουν εναντίον του ελληνικού λαού δεν τους ενδιαφέρει…δανειστηκαν και πρέπει να τα πληρώσουν όλα πίσω…επαναλαμβάνουν τα μέσα αποπροσανατολισμού ελεγχόμενα από την ελίτ των Φρυξξελων.

Η πολιτική των δανειστών τραμπούκων θεωρεί τους Έλληνες πολιτικούς… ικανούς να ξεγελάσουν πάλι τον λαο που και στο παρελθόν ξεγελάστηκε δίνοντας τον ψήφο εμπιστοσύνης του σε ρουφιανους του κερατά….

Η βοήθεια των δισεκατομμυρίων πρέπει να επιστρέψει στους τοκογλύφους!!! Με αυτήν τη λογική οι επαγγελματίες λωποδύτες μας έχουν δεσμεύσει και μας πολεμούν ανελέητα.

Οι “καταραμένοι Έλληνες” τους κοροϊδεύουν… ένας μικρός πληθυσμός μιας χώρας επικίνδυνων αναρχικών που δεν υποτάσσονται με κανένα τρόπο… Τα ευρωπαϊκά γραφεία του δόγματος σοκ… είχαν το σχέδιο τέλεια μελετημένο! Θα τους τα παίρναμε όλα…σπίτια…επιχειρήσεις…λιμάνια…νησιά…αεροδρόμια..ξενοδοχεία…στρατο…επιστήμονες…

Τι στο διάολο φταίει;;; Καταραμένοι Έλληνες πάντα εσείς θα χαλάτε την σάλτσα!!!

ΚΟΡΑΞ