.

Τα σημεία των καιρών...Δεν σας προλέγουμε γεγονότα.Σας ενημερώνουμε δια ηδη συμβαίνοντα (Μέρος Πρώτο)

διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το τέλος Αυγούστου 2014.

Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα γεωφυσικά γεγονότα του πλανήτη,για να μην κουράσω τον αναγνώστη, καθόσον υπάρχουν στο άρθρο πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας και.. εκτός αυτού,τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ.

ΗΛΙΟΣ

Ο Ηλιος βρίσκεται σε...χειμερία νάρκη το 2014 και οι επιστήμονες παρατηρούν ελάχιστα ίχνη δραστηριότητας στην επιφάνεια του Ηλίου και αρκετοί εκφράζουν φόβους ότι το φαινόμενο ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά το κλίμα της Γης.

Είναι μία μίνι εποχή παγετώνων προ των πυλών; Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως ο ήλιος "έχει πάει για ύπνο" και τονίζουν πως αυτό το γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη γη.Το 2013 αναμενόταν ότι θα είναι η χρονιά με τη μέγιστη ηλιακή ενέργεια, ωστόσο οι οι ερευνητές λένε ότι η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και εκφράζουν φόβους ότι θα ζήσουμε μία εποχή μίνι παγετών.

Η δραστηριότητα του Ηλίου βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδό της εδώ και 100 χρόνια, τονίζουν οι επιστήμονες, οι οποίοι πιστεύουν ότι αυτή η ηλιακή ανάπαυλα θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές στη γη. Υπάρχει, λένε μια πιθανότητα όπου κατά 20 % θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε "σημαντικές αλλαγές" όσον αφορά στη θερμοκρασία του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ρίτσαρντ Χάρισον σε πρόσφατη συνένευξη του στο BBC,ανέφερε:"Ό, τι μέτρο και αν χρησιμοποιήσει κανείς, οι ηλιακές μετρήσεις μειώνονται. Είμαι ηλιακός φυσικός εδώ και 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο"σημειώνοντας πως αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιο κρύους χειμώνες παρόμοιους με αυτούς που καταγράφηκαν το 1645 και διήρκεσαν έως το 1715, όταν οι ηλιακές κηλίδες έγιναν εξαιρετικά σπάνιες.

Αλλος καθηγητής ο Μάικ Λόκγουντ του Πανεπιστημίου του Ρέντινγκ, επίσης, τόνισε ότι οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τα κλιματολογικά συστήματα."Εκτιμούμε ότι μέσα σε 40 χρόνια υπάρχει μια πιθανότητα των 10 με 20 % να είμαστε πίσω στο 1645", είπε χαρακτηριστικά.

Πέρυσι, μάλιστα, και η NASA προειδοποίησε ότι "κάτι αναπάντεχο συμβαίνει στον Ήλιο".

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΗΣ

Η πρώτη σειρά αποτελεσμάτων υψηλής ανάλυσης από τον σχηματισμό των τριών δορυφόρων Swarm (Σμήνος) του ESA (ΕυρωπαΊκός Οργανισμός Διαστήματος) αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο που προστατεύει τον πλανήτη μας.

Ο Swarm εκτοξεύθηκε το Νοέμβριο του 2013 και παρέχει νέα γνώση σχετικά με τις πολύπλοκες λειτουργίες του μαγνητικού πεδίου της Γης, το οποίο μας προστατεύει από τον βομβαρδισμό της

κοσμικής ακτινοβολίας και των φορτισμένων σωματιδίων.

Οι μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών επιβεβαιώνουν τη γενική τάση εξασθένησης του πεδίου, με τις πιο δραματικές μειώσεις να συμβαίνουν πάνω από το δυτικό ημισφαίριο.Αντίθετα, σε άλλες περιοχές, όπως ο νότιος Ινδικός Ωκεανός, το μαγνητικό πεδίο έχει ενισχυθεί από τον Ιανουάριο. Οι τελευταίες μετρήσεις επιβεβαιώνουν επίσης την κίνηση του μαγνητικού Βορρά προς τη Σιβηρία.

Οι αλλαγές αυτές βασίζονται στα μαγνητικά σήματα που προέρχονται από τον πυρήνα της Γης. Κατά τους προσεχείς μήνες, οι επιστήμονες θα αναλύσουν τα δεδομένα για να διαλευκάνουν τις μαγνητικές συνεισφορές από άλλες πηγές, δηλαδή από το μανδύα, το φλοιό, τους ωκεανούς, την ιονόσφαιρα και τη μαγνητόσφαιρα.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ

Συνεχίστηκε και το 2014 η έντονη σεισμική δραστηριότητα σε όλον τον πλανήτη με ισχυρότατους σεισμούς ιδίως στο "δαχτυλίδι της φωτιάς "του Ειρηνικού ωκεανού.Συνολικά το από 1/ μέχρι 31/8 του 2014 είχαμε 57 σεισμούς σε όλο τον κόσμο. Ο μεγαλύτερος σεισμός έγινε στις 12 Απριλίου,8,3 Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα,όπως επίσης στις 2 και 4 Απριλίου στην Χιλή 8,2 και 7,8 αντίστοιχα.Επίσης στις 23 Ιουνίου 7,2 ρίχτερ Βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας και 7.9 στην Αλάσκα.

Στην Ελλάδα σεισμοί άνω των 5R:

-26/1 και 3/2 6 ριχτερ ΒΔ στο Ληξπυρι της Κεφαλονιάς

-24/5 6,9 ρίχτερ στην Λήμνο και Σαμοθράκη,ευτυχώς χωρίς θύματα.

-29/8 5,7 ρίχτερ μεταξύ Μήλου και Πελοποννήσου και ταρακούνησε την μισή Ελλάδα

Η Ηφαιστιακή δραστηριότητα συνεχίσθηκε και αυτή στο "δαχτυλίδι της φωτιάς",ιδίως στην Σουμάτρα της Ινδονησίας,στο Εκουαδόρ,στην Γουατεμάλα και στα νησία 17/1 Reunion του Ινδικού Ωκεανού,ενώ το ηφαίστειο Popocatepelt του Μεξικού είναι πάλι έτοιμο να εκραγεί.Συνολικά μέχρι 31/8 είχαμε 40 ενεργά ηφαίστεια.

-Στο πλέον επικίνδυνο ηφαίστειο του πλανήτη,το Yellowstone των ΗΠΑ,συνεχίσθηκε η έντονη

YELLOWSTONE-ΦΥΓΗ ΒΟΥΒΑΛΙΩΝ

σεισμική δραστηριότητα η οποία ανησυχεί τους σεισμολόγους και ηφαιστειολόγους. Το εθνικό πάρκο Yellowstone έχει έκταση 1500 τετραγωνικών χλμ και το μάγμα που υπάρχει κάτω απ'αυτό υψώνεται κατα 7,62 εκατοστά τον χρόνο.Αυτό φαίνεται από τον μεγαλύτερο αριθμό από πηγές geiser που δημιουργούνται στο εσωτερικό του.Υπενθυμίζω οτι τυχόν έκρηξη του θα καταστρέψει τις Κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ και πιθανώς να ενεργοποιήσει και το μεγάλο σεισμικό ρήγμα της "Νέας Μαδρίτης"που βρίσκεται στις ΝΑ πολιτείες των ΗΠΑ.

Στα μέσα Μαρτίου παρατηρήθησαν μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών βουβάλων προς άλλες περιοχές,ενώ τους τελευταίους μήνες η άσφαλτος των δρόμων σε πολλά σημεία αρχίζει και λυώνει.

ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Την 1/1 πολικό ψύχος κάλυψε την βόρεια Αμερική και σε πολλές περιοχές,ιδίως στις βόρειες περιοχές του Καναδά η θερμοκρασία έφθασε στους -50β,μάλιστα πάγωσε και ο καταράκτης του

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΝΙΑΓΑΡΑΣ

Νιαγάρα ! Ενώ στις 17/1, εν μέσω ξηρότερου έτους της Καλιφόρνιας,ο κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν κήρυξε σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης την πολιτεία. Ποτάμια και ταμιευτήρες νερού στην Καλιφόρνια έφθασαν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, μετά από τις μεγαλύτερες ξηρασίες που έχουν καταγραφεί.

Στις 5/1 γιγάντια κύματα ύψους ως και 23 μέτρων να σαρώνουν την περιοχή Πρέα ντο Νόρτε στην πόλη Ναζαρέ, στην κεντρική Πορτογαλία.

Χιονοπτώσεις τον Μάϊο σε πολιτείες των ΗΠΑ,ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη,με εναλλαγές κρύου,κυμάτων καύσωνος,περισσότερες ξηρασίες και πολλές μεγάλες πλημμύρες.Τα ακραία αυτά μετεωρολογικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιό συχνά στον κόσμο.Σύμφωνα με τελευταία αναφορά του ΟΗΕ η κλιματική αλλαγή θα έχει καταστροφικές συνέπειες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,με μετακινήσεις

ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

πληθυσμών,πολέμους,ασθένειες,φτώχεια.

Σύμφωνα με επιστήμονες τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα δεν είναι καθόλου άσχετα με την επίδραση που έχουν οι συχνότατες πλέον πτώσεις μετεωριτών μέσω της ατμόσφαιρας της γης.τα σώματα αυτά που πέφτουν στην επιφάνεια κουβαλάνε και… συνοδεία (κοσμική σκόνη, θραύσματα κ.ά.)

Η απειλή μιας νέας εποχής παγετώνων προέρχεται, λοιπόν, από το πρόβλημα στην τροχιά του πλανήτη ή συνδέεται με την πτώση μετεωριτών;Ας μην ξεχνάμε, πάντως, κι αυτό: ότι οι Αρχαίοι Έλληνες συνέδεαν απόλυτα τα μετέωρα και το κλίμα, γι’ αυτό και οι επιστήμονες που ασχολούνται και σήμερα με το κλίμα λέγονται "μετεωρολόγοι". Και οι Αρχαίοι Έλληνες δεν έλεγαν τίποτε χωρίς να το μελετήσουν πρώτα. Ίσως γνώριζαν, λοιπόν, ότι τα μετέωρα και οι διελεύσεις ή οι πτώσεις τους επηρεάζουν δραματικά το κλίμα.

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Πέραν αυτών,η τροχιά της γης παρουσιάζει πάλι μια αστάθεια και αυτό μπορεί να το κρύβουν, αλλά δεν παύει να είναι γεγονός, αφού και η κλίση του άξονα είναι μεγαλύτερη και βρισκόμαστε εν μέσω του φαινομένου της μετάπτωσης των ισημεριών εξαιτίας του περάσματός μας από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου.

ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ

-Από τα πυρηνικά εργοστάσια της Φουκοσίμα της Ιαπωνίας συνεχίζεται η διαρροή Πλουτωνίου και Ουρανίου στον Ειρηνικό ωκεανό .Υπολογίζεται ότι 400 τόνοι μολυσμένου νερού με ραδιοϊσότοπα διαρρέουν καθημερινά και φθάνουν μέχρι τις ακτές της βορείου Αμερικής.Σύμφωνα με τους επιστήμονες η ακτινοβολία που προέρχεται από την Φουκοσίμα επηρεάζει την υγεία ολόκληρου του παγκόσμιου οικοσυστήματος.

-Τον Μάρτιο 600 τόνοι καυσίμων διέρρευσαν στον κόλπο του Μεξικού

-Υπολογίζεται ότι επτά εκατομ.άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο εξ αιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ-ΡΗΓΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ

Συνεχίστηκε και το 2014 το φαινόμενο της δημιουργίας "καταβοθρών-ρηγμάτων και παράξενων ήχων"σε όλο τον πλανήτη και κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί το τι συμβαίνει.Οι καταβόθρες έχουν καταπιεί σπίτια, αυτοκίνητα και ανθρώπους,δέντρα,κλπ.

ΚΑΝΑΔΑΣ

-Στις αρχές Ιανουαρίου πολλοί κάτοικοι περιοχών σε ολόκληρη την επικράτεια του Καναδά μένουν ξάγρυπνοι, ανήσυχοι από ισχυρούς θορύβους προερχόμενους από τα έγκατα της γης, αναφέρει ρεπορτάζ του CBC News Toronto.Αναρτήσεις στο Twitter και πολυάριθμες καταγγελίες στις τοπικές αρχές κάνουν λόγο για κοσμογονικά "γουργουρητά", ενώ σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν και μεγάλης κλίμακας ρήγματα σε δρόμους και χωράφια.Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για το γεωλογικό φαινόμενο των "κρυοσεισμών", απόρροια των ακραίων καιρικών συνθηκών που πλήττουν εδώ και μέρες τη Βόρειο Αμερική.Οι κρυοσεισμοί ή σεισμοί παγετού είναι ένα φυσικό φαινόμενο που παράγει κίνηση του εδάφους και θορύβους παρόμοιους με ένα σεισμό, αλλά προκαλείται από ξαφνική ψύξη του εδάφους.Συνήθως εμφανίζεται κατά τα πρώτες κρύες περιόδους του έτους, όταν η θερμοκρασία μειωθεί κάτω από το μηδέν, ειδικά αν δεν υπάρχει χιόνι να καλύψει και να μονώσει το έδαφος.

-3/1 Άνοιξε η γη και κατάπιε ολόκληρη γειτονιά στη Βραζιλία.

-12/2 Οχτώ από τα πανάκριβα και συλλεκτικά εκθέματα του Μουσείου της Κορβέτ στο Κεντάκι των Η.Π.Α. βρίσκονται πια σε μια τεράστια τρύπα που άνοιξε στο κέντρο του Μουσείου.

-1/5 Καθίζηση εδάφους εξαφανίζει δεκάδες αυτοκίνητα στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

-1/6 Άνοιξε η γη στην πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ,ανεξήγητα, και μία από τις τέσσερις γωνίες γηπέδου ράγκμπι εξαφανίστηκε!

-Τον Αύγουστο εντοπίζονται στη χερσόνησο Yamal της Σιβηρίας στην περιοχή Taz και στη χερσόνησο Taymyr στην περιοχή Kransoyark τεράστιοι κρατήρες διαμέτρου από 15 μέχρι 70μ μέτρα και αγνώστου βάθους.

-Από τις αρχές του 2014 συνεχίζεται το άνοιγμα καταβοθρών στην περιοχή Νικομπάρ της Ινδίας καθώσ και σε διάφορες περιοχές της Κίνας.

Οι "ειδικοί" ισχυρίζονται ότι η "επιδημία των καταβόθρων" οφείλεται σε πράγματα όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων, αλλά είναι ενήμεροι πραγματικά για το τι συμβαίνει;

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

-Στις 8 Ιανουαρίου του 2014, οι κάτοικοι που ζουν κοντά στη λίμνη Suoliyarvi της Νορβηγίας,είδαν και ανέφεραν ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο.

ΛΙΜΝΗ SUOLYARVI

Ξαφνικά τα νερά της λίμνης έχουν δημιουργήσει παράξενα νήματα, που έμοιαζαν σαν ζυμαρικά ή σαν ίνες από βαμβάκι, αλλά όταν αναλύθηκαν βρέθηκαν να είναι νήματα από πάγο νερού.Ο τρόπος ο οποίος σχηματίστηκαν παραμένει ένα μυστήριο, και υπολογίζουν ότι ίσως ο λόγος να είναι ρεύματα κρύου αέρα.Κάτοικοι της περιοχής κοντά στη λίμνη, λένε ότι ένα τέτοιο φαινόμενο δεν το είχαν δει ποτέ πριν.

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΨΑΡΙΩΝ,ΠΤΗΝΩΝ,ΖΩΩΝ.

Συνεχίσθηκε και το 2014 το φαινόμενο των περίεργων θανάτων πτηνών και ψαριών.

-5/1 Μια ομάδα 39 φαλαινών-πιλότων πέθαναν σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας όπου εξόκειλαν οικειοθελώς, όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

Οι φάλαινες-πιλότοι,συνηθίζουν να εξοκείλουν οικειοθελώς ,μια πρακτική που οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν

9/1 Μία ασυνήθιστη "βροχή" έπεσε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας τις τελευταίες ημέρες, τρομοκρατώντας τους κατοίκους. Από τον ουρανό έπεφταν αμέτρητες νεκρές νυχτερίδες που υπολογίσθηκαν σε 100.000.Οι αρχές μπορεί να λένε ότι ο μαζικός θάνατος των νυχτερίδων οφείλεται σε ένα κύμα καύσωνα που έπληξε τη χώρα. Δεν είναι σίγουρο όμως αυτό.

-14/1 Χιλιάδες ρέγγες πάγωσαν μέσα σε δευτερόλεπτα την επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο του νησιού Lovund της Νορβηγίας .

-Περισσότεροι από 53 τόνων του γλυκού νερού άρχισαν να επιπλέουν πάνω στη λιμνοθάλασσα Cajititlan του δυτικού Μεξικού την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2014, προκαλώντας εκτεταμένες έρευνες για τα αίτια των θανάτων. Αυτή είναι η τέταρτη φορά του τρέχοντος έτους,του ανεξηγήτου θανάτου των ψαριών στην ίδια λιμνοθάλασσα.Οι επιστήμονες δεν έχουν βρεί ακόμη την αιτία του φαινομένου.

ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Αρκτική

Σημαντικά μεγάλη μείωση στη λευκαύγεια της Γης, η οποία σχετίζεται με το λιώσιμο των πάγων, τα τελευταία 30 χρόνια, αναφέρουν ερευνητές με νέα μελέτη.

Τα στοιχεία της δουλειάς τους επιβεβαιώνουν παλαιότερη θεωρία και φανερώνουν την ύπαρξη ενός τραγικού φαύλου κύκλου: όσο θερμαίνεται η Γη, οι πάγοι λιώνουν, και όσο οι πάγοι λιώνουν, η Γη θερμαίνεται. Ένα από αυτά είναι οι τεράστιες εκτάσεις πάγου που καλύπτουν την Αρκτική. Δεν είναι μυστικό ότι, τις τελευταίες δεκαετίες, παρατηρείται μία σημαντική υποχώρησή τους.

Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι, αν οι αιτίες που προκαλούν το λιώσιμο των πάγων δεν αντιμετωπιστούν, η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα κατακλυσμικό γεγονός. Αλλά δεν είναι μόνο για αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί το αργό, αλλά σταθερό ταξίδι των πάγων προς τη λήθη της ιστορίας.

Αλλά, σχεδόν, μισό αιώνα πριν, προβλέφθηκε ότι ακόμα μία συνέπεια της υπερθέρμανσης θα ήταν και η συσκότιση της Αρκτικής, ακριβώς επειδή η υποχώρηση των πάγων θα μείωνε τη λευκαύγεια (δηλαδή, την ανακλαστικότητα) της Γης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχουμε να κάνουμε με έναν τραγικό φαύλο κύκλο: Οι αυξανόμενες θερμοκρασίες προκαλούν το λιώσιμο των πάγων, το λιώσιμο των πάγων μειώνει τη λευκαύγεια του πλανήτη και η λευκαύγεια του πλανήτη συντελεί στην επιδείνωση του φαινομένου της υπερθέρμανσης. Και πάλι από την αρχή.

Ανταρκτική

-Στον ερευνητικό σταθμό Neumayer των ΗΠΑ στην Ανταρκτική συνέβει στις 18 Ιουνίου μια

ΣΤΑΘΜΟΣ NEUMAYER

έκλαμψη φωτός που κάλυψε το σταθμό για μερικές ώρες και ξεκάθαρα παρουσιάστηκε ένας δεύτερος πλανήτης δίπλα στον ήλιο.Εκεί έχουν συμβεί και στο παρελθόν ασυνήθιστα φαινόμενα.

-Ενας γεωλόγος που είχε αποσταλεί στο σταθμό αυτό, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου,έκανε πρόσφατα τις παρακάτω δηλώσεις,οι οποίες μπορεί να έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.

"Πριν από περίπου δύο εβδομάδες(31/12/2013) αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί.Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλει σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο, ενώ ο πάγος έλιωνε.

Μέσα σε λίγες ημέρες μια ομάδα απεστάλει από τις ΗΠΑ, με βαρύ χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ταξινομούνται και μόνο μερικά μέλη του σταθμού είναι μυημένοι. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους, απεστάλει στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά, η

ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ

ομάδα και ο εξοπλισμός της ,που πήγαν στο χώρο, γύρισαν πίσω. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.Το πιο ανησυχητικό ήταν το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας.Λίγοι από το σταθμό είναι εν γνώσει τους τι έγινε όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι ενεργούν ακανόνιστα.

Τώρα αυτό είναι εντελώς εκτός ορίων για εμάς, ενώ φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ.Υπάρχει φήμη ότι άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ,του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού,έρχεται να επαναλάβει την έρευνα".

Πέραν των παραπάνω καμία άλλη πληροφορία δεν έχουμε μέχρι σήμερα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δορυφόρος Κρόνου,Τιτάνας

Τον Ιούνιο 2014 έκπληξη προκάλεσε στους αστρονόμους ένα μεγάλο μυστηριώδες "αντικείμενο", το οποίο ονόμασαν "μαγικό νησί" και το οποίο εμφανίστηκε από το πουθενά και εξίσου ξαφνικά εξαφανίστηκε.Αυτό εντοπίστηκε στη δεύτερη μεγαλύτερα θάλασσα υδρογονανθράκων του Τιτάνα, του μεγαλύτερου δορυφόρου του Κρόνου και δεύτερου μεγαλύτερου στο ηλιακό μας σύστημα.

ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ

Η εν λόγω θάλασσα (Ligeia Mare) του Τιτάνα, που έχει έκταση εκτοντάδων χιλιομέτρων και βάθος περίπου 150 μέτρων, φαινόταν απολύτως ήρεμη, ώσπου αιφνιδίως το διαστημικό σκάφος "Κασίνι" της NASA,τον Ιούλιο του 2013, φωτογράφισε ένα φωτεινό χαρακτηριστικό, το οποίο όμως δεν φαινόταν πια στις εικόνες ραντάρ που "τράβηξε" μετά μερικές μέρες το "Κασίνι", το οποία εξερευνά το σύστημα του Κρόνου και των φεγγαριών του από το 2004.Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει.

Ο Τιτάνας είναι το μόνο σώμα εκτός της Γης, όπου έχουν βρεθεί υγρά (αλλά όχι νερό) στην επιφάνειά του. Οι λίμνες και οι θάλασσές του αποτελούνται από κρύους υγρούς υδρογονάνθρακες (με θερμοκρασία έως μείον 180 βαθμούς Κελσίου), όπως αιθάνιο, μεθάνιο και προπάνιο. Εκτιμάται ότι ο δορυφόρος διαθετει εκατοντάδες φορές περισσότερα αποθέματα φυσικού αερίου και άλλων υδρογονανθράκων σε σχέση με τη Γη.

ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΑΣ

Είναι, δε, ο μόνος δορυφόρος στο ηλιακό σύστημα με σύννεφα και με μια ατμόσφαιρα πυκνή και ομιχλώδη, ενώ η βαρύτητά του είναι τόσο μικρή, που ένας άνθρωπος θα μπορούσε εύκολα να πετάξει στον αέρα, αν είχε φτερά. Η επιφάνεια είναι γεμάτη από "αμμόλοφους" όπως της Γης, μόνο που η "άμμος" είναι στην πραγματικότητα υδρογονάνθρακες. Επιπλέον, ο Τιτάνας έχει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα, με δυνατούς ανέμους και βροχές υδρογονανθράκων.

Όσον αφορά τις πιθανές εξηγήσεις για το "μαγικό νησί", που είχε μήκος περίπου 20 χιλομέτρων και πλάτος δέκα, μπορεί να οφείλεται σε κύματα που προκλήθηκαν από δυνατούς περιοδικούς ανέμους, οι οποίοι μετά σταμάτησαν, ή σε μεγάλες φουσκάλες αερίων που αναδύθηκαν στην επιφάνεια από κάποιο ηφαίστειο στο βυθό ή σε στερεά υλικά που αρχικά επέπλεαν και μετά βυθίστηκαν ή σε παγόβουνο από μεθάνιο και αιθάνιο, που αποκόπηκε από την ακτή.

Πλανήτης Αρης

Τι μας κρύβουν στον Άρη;

Δείτε την φωτογραφία.Είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε η NASA στη δημοσιότητα από την επιφάνια του Άρη και διακρίνεται και ξεχωρίζει το μπλε χρώμα του ουρανού από το πορτοκαλί έδαφος του Άρη. Δύο ώρες αργότερα, εντούτοις, η επίσημη εικόνα άλλαξε στο χρώμα του πορτοκαλί όπως φαίνεται στην αριστερή φωτογραφία.

Ο χρωματισμός του ουρανού και των τοπίων του Άρη, έχει αποτελέσει το αντικείμενο πολυάριθμων επιστημονικών εγγράφων αλλά και βάσιμες υπόνοιες ότι η πραγματική ταυτότητα της επιφάνειας του Άρη δεν είναι αυτό που βλέπουμε.Το αληθινό χρώμα είναι σημαντικό για την ερμηνεία των φυσικών, χημικών, γεωλογικών και, ενδεχομένως, βιολογικών πληροφοριών για τον Άρη. Η ΝΑΣΑ όμως κάπου μας μπερδεύει και δεν μας δίνει την πραγματική εικόνα .Το γιατί είναι ένα ερωτηματικό που κάνει το μυαλό να πάει σε πολλές υποθεσεις. Μήπως θέλουν να μας κρύψουν κάτι;

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Από 1 Ιαν.μέχρι 31 Αυγ.2014 2014 συνέβησαν πολλά περίεργα στον ουρανό του πλανήτη μας και στο ηλιακό μας σύστημα που άλλοι τα αντελήφθησαν και άλλοι όχι !!!

Όπως αναφέρω πάντα δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει !!!

-Στην χώρα ,αλλά και σε όλο τον πλανήτη,συνεχίσθει η εμφάνιση διαφόρων ΑΤΙΑ (UFO) ημέρα και νύχτα.

-Γύρο από τον Ήλιο συνεχίζουν να υπάρχουν γιγαντιαία ΑΤΙΑ τα οποία προστατεύουν την Γη από τις πολύ μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις.Επίσης εμφανίσθηκαν και νέοι αστροστόλοι στην περιοχή του Ήλιου με σκάφη διαφόρων μεγεθών,σχημάτων και χρωματισμών.Η κατασκευή αυτών των τεράστιων σκαφών, που πολλά είναι πολλές φορές μεγαλύτερα της Γης,είναι εκτός των δυνατοτήτων της γήινης τεχνολογίαςΟι φωτογραφίες των σκαφών αυτών ,καθώς και τα βίντεο,προέρχονται από τα ηλιακά παρατηρητήρια της ΝΑSA,από γήινα τηλεσκόπια και ακόμη και από ερασιτέχνες αστρονόμους.Η NASA τα χαρακτηρίζει σαν φυσικά φαινόμενα ή διαστρεβλώσεις των φακών ή ως σκουπίδια στους φακούς των παρατηρητηρίων της.

ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Η παρουσία αυτών των σκαφών δημιουργεί σκεπτικισμούς στους επιστήμονες της Γης,τόσο για τις προθέσεις αυτών που τα έστειλαν,όσο και για τι πρόκειται να επακολουθήσει.H ΝΑSA τα παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως και δίνει στην δημοσιότητα μέσω διαδικτύου, τις φωτό και τα βίντεο,αφού πρώτα έλέγχθούν.Πολλες φωτό και βίντεο που δείχνουν συμπλοκές των σκαφών,χαρακτηρίζονται σαν απόρρητα και δεν τα δημοσιεύει,ένας όμως αριθμός αυτών των φωτό της διαφεύγουν ή τις αφήνει σκόπιμα να δημοσιευθούν.Όταν υπάρχει έντονη δραστηριότητα σκαφών,σταματά την ροή τους,από τα Ηλιακά Παρατηρητήρια,προς το κοινό για πολλές ημέρες.

Σύμφωνα με νεώτερα μηνύματα που έχουν ληφθεί ο Ηλιος κυβερνάται από το εσωτερικό του από υψηλές οντότητες οι οποίες ανήκουν στην ακολουθία του θεού Απόλλωνα.Το εσωτερικό του ήλιου έχει υποστεί από τις Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις τεχνολογικές επεμβάσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό μήκους ακτίνας 500.000 χλμ,με κατάλληλη ατμόσφαιρα για την διαβίωση και στάθμευση των δυνάμεων της "8ης αποστολής του Διος",μεταβάλλοντας τη διαστατική δομή των μέσων και του προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση.Επίσης οι υπάρχουσες κηλίδες που εμφανίζονται στην επιφάνεια του,είναι μαύρες οπές που δημιουργούνται τεχνιτά αφ'ενός για την συντήρηση της φωτεινής διαπύρου επιφάνειας του ηλίου και αφ'ετέρου για την δημιουργία παραθύρων ώστε με κενά χωροχρόνου να μετακινούνται τα σκάφη από και προς το κέντρο του ηλίου.Επίσης μέσω των κηλίδων γίνεται η παρατήρηση όχι μόνο του ηλιακού μας συστήματος αλλά και ολόκληρου του γαλαξία.(Όλα αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα,αναφέρονται στο πάρα πολύ καλό τελευταίο βιβλίο του στρατηγού Γερ.Καλογεράκη "Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη" που κυκλοφόρησε πρόσφατα.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα).

-Στο άρθρο μου "τα Σημεία των Καιρών Νο6" είχα αναφερθεί στην ύπαρξη ενός νέου πλανήτη πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα στν περιοχή του "νέφους Oort",στον οποίο είχε δοθεί το όνομα "Τύχη" από τους επιστήμονες της NASA. Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων είναι η αστροπολιτεία "Νέμεσις" η οποία είχε έρθει στο ηλιακό μας σύστημα από το 1947 ,μαζί με τις αστροπολιτείες "Φοίνιξ" και

"Τελειότης".Μέχρι το 2010 στάθμευε στο εσωτερικό του Ήλιου.Η αστροπολιτεία "Νέμεσις" ,διαμέτρου διπλασίου της Σελήνης,μετακινήθηκε το 2010 στην περιοχή του "νέφους Όορτ"για την υποδοχή της αστροπολιτείας "Φοίνιξ" η οποία είχε αποχωρήσει από το ηλιακό μας σύστημα και ξαναερχόταν ως ναυαρχίδα της 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Διός.

Η NASA σκόπιμα απέκρυψε την αλήθεια αν και γνώριζε από χρόνια τι είναι αυτό το ουράνιο σώμα.Οι πλανήτες που χαρακτηρίστηκαν από την NASA σαν δορυφόροι της .."Τύχης" είναι θυγατρικά σκάφη της "Νέμεσις".

Επίσης όσοι νέοι δορυφόροι αποκαλύπτονται πρόσφατα σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,ιδίως σε Κρονο,Ουρανό,Ποσειδώνα και Πλούτωνα,είναι θυγατρικά σκάφη.

-H ΝΑSA με ανακοίνωση της στις 7 Ιουλίου 2013 είχε επίσης γνωστοποιήσει στα ΜΜΕ ότι εντόπισε έναν πλανήτη πίσω από τον 'Ηλιο και τον ονόμασε "Αθηνά" ο οποίος απέχει από το Ήλιο 150 εκατ.χλμ,δηλαδή όσο και η Γη και έχει μάλιστα την ίδια τροχιά με αυτή.Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων είναι η αστροπολιτεία "Τελειότης"που όπως ανέφερα παραπάνω αφίχθει το 1947 με τις άλλες δύο ,Φοίνιξ και Νέμεσις.Τώρα η "Τελειότης" βρίσκεται πίσω από τον πλανήτη Αφροδίτη και είναι αόρατη από την Γη,λόγω του ότι με την τεχνολογία που διαθέτει,τυφλώνει τα μέσα παρατήρησης.

-Στο άρθρο "Τα Σημεία των Καιρών Νο7"είχα αναφερθεί στον "περίφημο" κομήτη ISON o οποίος το 2013 είχε προβληματίσει τους αστρονόμους με την παράξενη συμπεριφορά του.Στις φωτογραφίες και βίντεο που έστελναν τα διαστημικά τηλεσκόπια και τα διαστημικά και γήινα

ISON ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ

παρατηρητήρια,συνολικά 16,έδειχναν ότι γύρω από τον πυρήνα της κεφαλής του περιστρέφοντο δύο γεωμετρικά σώματα σε σχήμα κυλίνδρου,καθώς επίσης εκατέρωθεν τις ουράς του τον ακολουθούσαν άλλα τέσσερα μικρότερα γεωμετρικά σώματα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας,της ROSCOSMOS,o ISON είχε κάνει μια σειρά από ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές γύρω από τον πλανήτη Άρη με αποτέλεσμα να ευθυγραμμισθεί με τον δορυφόρο του Άρη,τον Φόβο,όπου και παρέμεινε εκεί για 132 γήινες ημέρες.Εχετε ξανακούσει κομήτη να κάνει στάσεις;

Εκτός αυτού,η NASA στο τέλος Αυγούστου,είχε ανακοινώσει ότι έπαθαν βλάβη δύο διαστημικά της τηλεσκόπια ,το Hubble και το Deep Impact.Επίσης η ΝΑSA από την 1η Οκτωβρίου απενεργοποίησε μεγάλο μέρος του ¨Διαστημικού Φράκτη",ένα πρόγραμμα που μπορεί να βλέπει τι γίνεται στο διάστημα ανά πάσαν στιγμή.Σύμπτώσεις όλα αυτά; Τι ήθελε να κρύψει από τα μάτια των ..πολλών;

Τελικά ο κομήτης στις 28 Νοεμβρίου στις 20:30 ώρα Ελλάδος βρέθηκε στην ελαχίστη απόσταση από τον Ήλιο και εκτέθηκε σε θερμοκρασίες 4.900 βαθμών Κελσίου.Οι αστρονόμοι περίμεναν να διαλυθεί,να εξαχνωθεί τελείως από τις υψηλές θερμοκρασιες,από τις ισχυρές παλιρροϊκές δυνάμεις της επιφανείας και από τα βαρυτικά πεδία του Ήλιου.

Ο ISON αφού πέρασε πίσω από τον Ήλιο μετά τρείς ώρες ξαναεμφανίστηκε ακέραιος,έκανε στροφή και στις 29 Νοεμβρίου συνέχισε την μυστηριώδη πορεία του,ενώ τα δύο κυλινδρικά και λοιπά σώματα που τον ακολουθούσαν τον εγκατέλειψαν στις 14:24 ώρα Ελλάδος.Η επιβεβαίωση της φυγής του από το ηλιακό μας σύστημα,επιβεβαιώθηκε από τέσσερα διαστημικά τηλεσκόπεια,δύο ηλιακά παρατηρητήρια (SOHO και STEREO) και τον τεχνητό δορυφόρο του Άρη MRO.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων τα δύο κυλινδρικά σώματα που περιφέροντο γύρω από την κεφαλή του κομήτη,ήταν τα σκαφη "Αετός" και "Κύκνος" της 8ης αποστολής και όπως και τα άλλα τέσσερα μικρότερα σκάφη,προκειμένου να προσελκύσουν την ανθρώπινη περιέργεια και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους,ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για την άφιξη των Ολυμπίων.Αυτοί δημιούργησαν όλες τις ιδιομορφίες του κομήτη με την τεχνολογία τους,για να εστιαστεί επάνω του η προσοχή ,όχι μόνον των επιστημόνων της Γης,αλλά και άλλων κοινωνιών του ηλιακού μας συστήματος και των πλησιέστερων αστρικών συστημάτων που τους παρακολουθούν.

-Οπως είχα αναφέρει επίσης στο άρθρο μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο7>,η τελευταία μάχη των Ολύμπιων δυνάμεων με τις αποστατικές Δρακονιανές δυνάμεις έγινε από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2013

και οι δεύτερες υπέστησαν οδυνηρή ήττα-πανωλεθρία.Από τότε λοιπόν άρχισε μία αντίστροφη μέτρηση μέχρι σήμερα.Οι αποστάτες βλέποντας εργασία 13500 ετών να πηγαίνει χαμένη προσπαθούν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο γένος.Ότι είδαμε από την ημερομηνία αυτή μέχρι σήμερα,σε στρατιωτικό,πολιτικό,θρησκευτικό επίπεδο είναι οι τελευταίες προσπάθειες των αντιπάλων ή να εξαφανίσουν τον πλανήτη και το ανθρώπινο γένος ή να επιβάλουν το δικό τους. Έχουν χάσει όμως την άνωθεν υποστήριξη και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

-Στις αρχές του 2014 ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στον πλανήτη,από την κυβέρνηση των ΗΠΑ,Εdward Snowden,πρώην πράκτορας της CIA,συνεργαζόμενος και με NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) και ειδικός σε θέματα πληροφορικής,ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία,μεταφέροντας προς αυτή περίπου δύο εκατομμύρια άκρως απόρρητα έγγραφα του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας,της NSA,της CIA και της Κεντικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (CSS)!

Aνάμεσα στα έγγραφα αυτά,φημολογείται,ότι υπάρχουν κι'εκείνα που επιβεβαιώνουν την συνάντηση του Προέδρου Eisenhower με περισσότερες από μία φυλές εξωγήϊνων και την υπογραφή μ'αυτούς,συμφωνία! Οι πληροφορίες των εγγράφων του Snowden για το θέαμα των εξωγήϊνων δημιούργησαν αίσθηση τόσο στην Ρωσία όσο και στον υπόλοιπο κοσμο,ενώ στην Ελλάδα το θέμα δεν προβλήθηκε καθόλου από τα ΜΜΕ.

Σε αναφορά της Ομοσπονδιακής Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB,αντίστoιχη της CIA) τον Ιανουάριο 2014,σε κάποιο σημείο αναφέρεται ότι οι πληροφορίες αυτές περιέχουν "..αδιάσειστες αποδείξεις για το ότι η Αμερικάνική εσωτερική και εξωτερική πολιτική καθορίζεται ήδη από το 1954 από μία "ατζέντα" που συμφωνήθηκε με νοήμονα όντα από άλλους κόσμους"!

-Την ίδια περίοδο (Ιαν.2014),ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά,Paul Hellyer,σε καθημερινή εκπομπή του αγγλόφωνου Ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού "Russia Today",χαρακτήρισε τα έγγραφα του Snowden ως απολύτως ακριβή.Ο ίδιος σε ρεπορτάζ της Βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" της 8ης Ιανουαρίου 2014,παραδέχθηκε ότι "εδώ και πολλά χρόνια,εξωγήϊνα όντα συνεργάζονται σε κοινά προγράμματα με την Αμερικανική Αεροπορία,σε μυστικές βάσεις στην Νεβάδα! Ούτε αυτό αναφέρθηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ!Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από το 1963 μέχρι και το 1967 ο

PAUL HELLYER

Paul Hellyer, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά, συμμετείχε σε πολλές,κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες),συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την υπηρεσία "Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου" (NORAD), η οποία βέβαια ασκεί εποπτεία στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…

-Αρχές Ιουνίου 2014 οι Ολύμπιοι μας πληροφορούν ότι άρχισαν τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας και ότι οι βροχοπτώσεις του Μαίου 2014 και άλλα περίεργα για την εποχή καιρικά φαινόμενα οφείλοντο σ'αυτό.

Σε άλλο μήνυμα τους την ίδια περίοδο μας πληροφορούν:"Η τιμωρία των πολιτικών και των συνεργατών τους,που θα επιβληθεί θα είναι τόσο αμείλικτα σκληρή,που εσείς δεν θα μπορούσατε να την επιβάλλετε ".

-Στις 24 Ιουνίου 2014 η οργάνωση Pilgrims έκανε ένα δείπνο που το αποκαλούν Dinner Club.Η οργάνωση αυτή αποτελείται από τις 13 οικογένειες που κυβερνούν τον πλανήτη εδώ και 13500 χρόνια και ελέγχει το 100 % του πλούτου της Γης. Εκτός των 13 οικογενειών,εκεί έχει πρωτεύοντα ρόλο η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, έχει πρωτεύοντα ρόλο ο Henry Kissinger,όπως και πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υπάρχουν στον πλανήτη όπως το Carlety Society, το Rockefeller club,κλπ.

Σε αυτό λοιπόν το δείπνο εμφανίστηκε αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών και μετέφερε την τελική και τελειωτική απειλή από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους : "Εάν δεν καθαρίσετε τον πλανήτη ο πλανήτης θα έχει την τύχη ενός άλλου πλανήτη που ονομαζόταν Tiamat". Στις μασωνικές στοές απέναντι ακριβώς από την κυρία είσοδο υπάρχει η λέξη "Tiamat" και δεν καταλαβαίνει κανένας τι είναι αυτό.Ας θυμηθούμε από την μυθολογία τον μύθο του Φαέθωνος.Ο Φαέθων ήταν ο υιός του Απόλλωνος και ανέβηκε πολύ ψηλά στον ήλιο, νόμιζε ότι θα γινόταν ο ίδιος θεός οπότε κάηκε από τον ήλιο και οι στάχτες του έπεσαν στον Ηριδανό ποταμό. Αυτό μας λέει ο Ησίοδος. Ο συμβολισμός αυτού του μύθου είναι ότι ο πλανήτης Tiamat που διαιρέθηκε και έγινε χίλια κομμάτια τα οποία σήμερα τα βλέπουμε σαν ζώνη αστεροειδών η οποία κινείται, μεταξύ του πλανήτη Άρη και του πλανήτη Δία, ακριβώς όπως θα εκινείτο ένας πλανήτης εάν ήταν στην θέση του.

Από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ δόθηκε στους Pilgrims συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να επανέλθει ο πλανήτης στην σωστή τροχιά. Στην τροχιά της δικαιοσύνης και της αρετής, στην τροχιά της ισότητος και της ελευθερίας, δόθηκε συγκεκριμένη χρονική περίοδος που έληξε στις 5 Ιουλίου 2014,χωρίς να δοθεί απάντηση.

Την ίδια ημερομηνία πού έγινε το προαναφερθέν εληφθει από τους Ολύμπιους η πληροφορία ότι χρειάζεται η κινητοποίησης του 12% των ανθρωπίνων ψυχών για να μπορέσουν να επέμβουν στον πλανήτη μας.Με αυτήν την κρίσιμη μάζα του 12% μπορούμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε καταστροφή του πλανήτη Γαία

Έχουμε υποχρέωση όλοι οι συν-Έλληνες να λάβουμε αυτήν την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψιν,γιατί αφορά το δικό μας το DNA, είναι η δική μας ψυχή, η δική μας ενεργειακή συνολική οντότητα η οποία έχει την παντοδυναμία να επιβάλει όρους στο αντίπαλον δέος. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό έχουν δοθεί ομηρικές μάχες εκεί έξω όχι μακριά από τον πλανήτη μας, και πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουν επικρατήσει οι Ελλάνιοι 100%. Δεν υπάρχει πλέον κάτι το οποίο να απειλεί την Γη από πλευράς εκτός της Γης που να έχει σχέση με τους δρακονιανούς,με τους σατανιστές, με τους καζάρους, με όλους αυτούς. Επομένως το τι συμβαίνει στον πλανήτη αυτή την στιγμή είναι η αντίδραση με όσα μέσα έχουν κατακτήσει όλοι αυτοί τα 13.500 χρόνια. Να θυμόμαστε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας οι θείες δυνάμεις. Δεν πρόκειται να επιτρέψουν να χαθεί το έθνος των Ελλανίων, δεν πρόκειται ποτέ με κανένα τρόπο να επικρατήσει το σκότος έναντι του φωτός. Επειδή ουδείς δύναται να παραβιάσει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, κανένας. Γι’ αυτό το λόγο ενώ μας αφήνουν να τα βρούμε η ανθρωπότητα μόνοι μας,έχουν δώσει και την προειδοποίηση σε αυτούς οι οποίοι παραβιάζουν τους κανόνες τους συμπαντικούς.

-Από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου 2014 λάμβάνονται μηνύματα από τους Ολυμπίους που αφορούν συγκεκριμένα άτομα τα οποία πρέπει να εκτελέσουν ορισμένες αποστολές την ώρα που πρέπει !!! Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα θα δούμε την επέμβαση τους,αν και οι καταστάσεις είναι ρευστες ακόμη και γι'αυτούς και συνεχώς αλλάζουν τα σχέδια !!

-Στις 31 Ιουλίου έγινε το φαινόμενο της "Επιτολής".Δηλαδή ο Ήλιος και ο αδελφός του ήλιος,ο "Σείριος"(το ιερό άστρο των Ελλάνιων) ανέτειλαν ταυτοχρόνως.Την ώρα της ανατολής των δύο άστρων το νερό της θάλασσας για ορισμένα λεπτά γίνεται "γλυκό" και δίνει και ενέργεια στους λουομένους.Αυτό το φαινόμενο γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική ημερομηνία (Ιούλιος-Αυγουστος).Η ώρα (λεπτά) διαφέρει από τόπο σε τόπο.Για να αντιληφθούμε όμως την αλλαγή του νερού πρέπει να είμαστε σε ανατολική ακτή και ο Ήλιος και ο Σείριος να βγαίνουν από την θάλασσα και όχι πανω από στεριά.Γι'αυτό τον λόγο πολλοί συνέλληνες που πήγαν την συγκεκριμένη ημερομηνία και κολύμπησαν την ώρα της ανατολής,δεν κατάλαβαν καμιά διαφορά στο νερό.Πάντως πήραν ενέργεια !!

-Από τις 30 Ιουλίου με κορύφωση στις 2 Αυγούστου και στις 24 και 25 Αυγ.,παρουσιάσθηκε σε πολλά σημεία της χώρας μας,τις νυχτερινές ώρες,ένα πολύ επιβλητικό-φαντασμαγορικό φαινόμενο.Μέσα από μεγάλες μάζες νεφών έβγαιναν συνεχώς αστραπές και υπέροχες παράξενες λάμψεις,χωρίς όμως ν'ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος.Το φαινόμενο αυτό το είδαν πολλοί άνθρωποι και μάλιστα σε ορισμένες περιοχές εθεάθησαν να βγαίνουν μέσα από τα σύννεφα ΑΤΙΑ.

Στις 4 Αυγούστου λαμβάνεται το παρακάτω μηνυμα από τους Ολύμπιους:

ΔΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ 1/8/14. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΘΩΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ <ΕΛ-ΛΑΣ>.ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΙ ΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ,ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΜΑΤΑΙΕΣ.ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ.

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.

Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΕΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 2/8 ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΛΟΥΩΜΕΝΟΥΣ Ή ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ.

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΔΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΕΝΤΟΠΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΝΑΝ.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΣΥΛΗΠΤΟΙ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΕΓΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ .

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Συνεχίζεται...

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About Nikolaos Gonos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Δυνατο μπαφο εκανε ο πουστης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μας τρελανες τελειως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με τον αντίχριστο τι είπανε οι Ολύμπιοι? Θα έρθει τελικά, ή είναι και αυτό ένα παραμύθι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή