Ad Code

Responsive Advertisement

Χασισιές 4 μέτρων σε χωριό της Ροδόπης

Την φυτεία εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών συνελήφθη ένα άτομο
Μοσχοβόλησε όλο το αστυνομικό μέγαρο από το πέρασμα των φυτών στον τρίτο όροφο προκειμένου να γίνει λεπτομερής καταγραφή, ζύγισμα, κλπ 


Διαβάστε περισσότερα



Ένα αγροτικό φορτηγάκι με στοιχεία από Πάμφορο μετέφερε την φυτεία που εντόπισε σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, η ομάδα δίωξης ναρκωτικών Κομοτηνής χθες το απόγευμα. Τα φυτά κατέληξαν στο αστυνομικό μέγαρο Ροδόπης όπου ξεφορτώθηκαν στον τρίτο όροφο, στο τμήμα ασφαλείας για να γίνει λεπτομερέστερη καταγραφή, ζύγισμα και οι υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται, ενώ στο χώρο βρίσκεται ο διοικητής ασφαλείας Λάμπρος Τσιάρας και ανώτεροι αστυνομικοί. Η έρευνα που διενεργείται έχει να κάνει με το αν πρόκειται για κύκλωμα που είχε στόχο την διακίνηση και σε ποια έκταση αναπτύσσεται, αν υπάρχουν συνεργοί κλπ.
Η φυτεία των 40 δενδρυλλίων που ξεπερνά τα 4 μέτρα ήταν καλοποτισμένη και καμουφλαρισμένη σε καλαμπόκια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Παράλληλα υπήρχαν και αποξηραμένα δενδρύλλια έτοιμα για χρήση.
Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον και σίγουρα με την επίσημη δημοσιοποίησή της αποδεικνύει το αθόρυβο έργο που γίνεται στην ομάδα δίωξης ναρκωτικών, αλλά και το πρόβλημα που υπάρχει αφού τα ναρκωτικά τελικά βρίσκουν αποδέκτες.

Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου