Ad Code

Responsive Advertisement

Πετροπόλεμος έξω από την Βουλή και νέες απειλές

Share
Έξω από τη Βουλή παραμένουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης και προειδοποιούν ξανά με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Το νομοσχέδιο για τις μεταφορές και την απελευθέρωση των αδειών υπερψηφίστηκε και αυτό όξυνε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα. Οι πλέον θερμόαιμοι μεταξύ των διαδηλωτών πέταξαν πέτρες προς τους άνδρες των ΜΑΤ λίγο πριν τις 14:00. Διαβάστε περισσότερα

Η προσπάθεια τους να αποκλείσουν το Σύνταγμα από την πρόσβαση των αυτοκινήτων σήμερα το πρωί δημιούργησε συνθήκες έντασης μεταξύ των ιδιοκτητών φορτηγών και των ανδρών της Αστυνομίας, καθώς οι μεταφορείς απαγόρευσαν ακόμα και την αναστροφή στα λεωφορεία, και τα Ι.Χ. που εγκλωβίστηκαν στη Λ. Αμαλίας, καθώς η διακοπή έγινε χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Ταυτόχρονα δημιουργήθηκε ένταση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, ενώ απαίτησαν να απομακρυνθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία δύο ιδιωτικών σταθμών.
Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δ.Χ. έξω από τη Βουλή, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία, εν όψει της σημερινής ψήφισης του νομοσχεδίου από την Ολομέλεια της Βουλής, που αφορά στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι απέκλεισαν αιφνιδιαστικά τα δύο ρεύματα της Ε.Ο., το ρεύμα προς Αθήνα στη Λ. Καβάλας, στο ύψος της γέφυρας του Σκαραμαγκά, αλλά και την έξοδο προς Κόρινθο στο ύψος της Μαγούλας, καθώς και τα δύο ρεύματα στα διόδια της Ελευσίνας.

Άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να καθοδηγήσουν τους εγκλωβισμένους οδηγούς προκειμένου να βρουν διέξοδο εκτός της Ε.Ο.