Ad Code

Responsive Advertisement

Το Google TV κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο

Σύμφωνα με τον Σμιντ, το Google TV, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι χρήστες του Διαδικτύου, θα ξεκινήσει να εκπέμπει αρχικά στις ΗΠΑ και το αργότερο μέχρι το 2011

Διαβάστε περισσότερα
 σε ολόκληρο τον κόσμο! Για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο της Google για διαδικτυακή τηλεόραση, η εταιρεία συνεργάζεται με τη Sony και την Logitech. Οπως έγινε γνωστό, οι χρήστες του Google TV θα μπορούν να επιλέξουν τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και γενικότερα υλικό από το Διαδίκτυο από μια οθόνη με ένα κουμπί αναζήτησης.



ΔιαφήμισηΑξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται για δικές της παραγωγές, αλλά αυτό που τη νοιάζει περισσότερο είναι να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα της τηλεοπτικής διαφήμισης, η οποία ανέρχεται σε 180 δισεκατομμύρια δολάρια.


Στην έκθεση του Βερολίνου, μεταξύ..........


άλλων, η Google παρουσίασε και ένα λογισμικό μετάφρασης φωνής, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες του ίντερνετ να μιλούν απευθείας με άλλους χρήστες που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα! Οπως έγινε γνωστό, η συνομιλία θα γίνεται με χρονοκαθυστέρηση για να μπορεί να γίνεται η μετάφραση.

Στις δηλώσεις του ο Ερικ Σμιντ ανέφερε: «Οι αλλαγές σήμερα γίνονται με τέτοια ταχύτητα, που οι κοινωνίες δεν είναι έτοιμες στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσουν αυτό που θα συμβεί όταν οι πάντες θα είναι συνδεδεμένοι με το ίντερνετ, αφού ο καθένας θα μπορεί να ανεβάζει πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν γύρω του».