Ad Code

Responsive Advertisement

11 συμφωνίες υπέγραψαν Ελλάδα-Κίνα

Πακέτο συμφωνιών σε κρίσιμους τομείς υπέγραψαν χθες στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου και ο Κινέζος ομόλογος του, Γουέν Τζιαμπάο.
Συγκεκριμένα υπογράφηκαν 11 σημαντικές συμφωνίες, δύο διακρατικές και εννέα επιχειρηματικές, στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορίου, του πολιτισμού και του τουρισμού.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός τόνισε ότι το Πεκίνο σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα, ενώ εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες, που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης, ανακοίνωσε ότι η Κίνα επιθυμεί να προχωρήσει στην αγορά νέων ελληνικών ομολόγων.Για «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα έκανε λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε κοινή δήλωση που υπογράφουν οι δύο πρωθυπουργοί αναφέρεται πως Ελλάδα και Κίνα δεσμεύονται ότι θα εμβαθύνουν τη συνεργασία τους για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνολικής στρατηγικής εταιρικής σχέσης.Σήμερα ο Κινέζος πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Νωρίτερα θα μεταβεί στη Βουλή των Ελλήνων και θα μιλήσει στην αίθουσα της Γερουσίας.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση