Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Μιχάλης γράφει βιβλίο…

Έφθασε στη Βουλή με τον γνωστό κοσμοπολίτικο αέρα, εμφανώς σε κέφια. Πλησίασε τους δημοσιογράφους -πράγμα που συνήθως αποφεύγει- και ήταν λαλίστατος περισσότερο του συνήθους. Περίμενε υπομονετικά έξω από την Προανακριτική για το Βατοπέδι και μεταξύ άλλων… πέταξε την είδηση. «Γράφω βιβλίο».

Ως γνωστών, ο πρώην υπουργός έχει ήδη εκδώσει τρία βιβλία ιδεολογικοπολιτικού περιεχομένου και η είδηση δεν θα ήταν είδηση αν σκόπευε να εκδώσει ένα ακόμα παρόμοιο.

«Τι θα είναι, πού θα αναφέρεται, θα είναι αιχμηρό;». Οι ερωτήσεις ήταν καταιγιστικές, όπως αποκαλύπτει η Real news. Με το γνωστό στυλάκι του, ολίγον αδιάφορος, ο Μιχάλης Λιάπης απάντησε: «Εξαρτάται τι εννοείτε αιχμηρό… θα λέω πάντως αλήθειες», είπε και έκοψε εκεί τη συζήτηση.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση