Ad Code

Responsive Advertisement

Γέννησε μωρό που είχε καταψυχθεί πριν 20 χρόνια


Έμβρυο που είχε καταψυχθεί το 1990 γεννήθηκε μετά από 20 χρόνια δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στις γυναίκες που δε θέλουν να αποκτήσουν ακόμα παιδί να το αναβάλλουν για μερικό διάστημα.

Επί μια δεκαετία, μια γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί αλλά δεν τα κατάφερνε. Το συγκεκριμένο έμβρυο της δόθηκε το 2009 και τον Μάιο του επόμενου έτους έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο προερχόταν από μια ομάδα 5 εμβρύων που βρίσκονταν στην κατάψυξη για μια εικοσαετία.

Τα έμβρυα είχε δώσει ένα ζευγάρι που έκανε παιδί μέσω τεχνητής γονιμοποίησης και για περίπου 16 χρόνια παρέμειναν “διαθέσιμα” μέχρι να βρεθεί ένα συμβατό αντρόγυνο. Και όταν βρέθηκαν, από το 2000 η 42χρονη -πλέον- μητέρα έκανε την απαραίτητη θεραπεία.

Ο γιατρός της γυναίκας είπε: "Έκανε θεραπεία από το 2000. Είναι επίμονη γυναίκα". Από τα πέντε μόνο δύο κατάφεραν να επιβιώσουν μετά την τήξη στο εργαστήριο και παρέμειναν για δύο επιπλέον μέρες μέχρι να εμφυτευτούν στη μήτρα της 42χρονης.

Μετά την τελευταία εξέλιξη οι γιατροί θεωρούν πως τα έμβρυα μπορούν να επιβιώσουν εφόσον έχουν καταψυχθεί για τέσσερις δεκαετίες και να γεννηθούν υγιή μωρά. 
cosmo.gr



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση