Ad Code

Responsive Advertisement

Στις 22 Οκτωβρίου ο Ερντογάν στην Αθήνα


Στις 22 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εξωτερικών, η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει μέρος στη Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή της Μεσογείου.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου θα επισκεφθεί νωρίτερα ή αργότερα την Αθήνα, σημειώνοντας ότι στη Νέα Υόρκη υπήρξε συμφωνία για την πραγματοποίηση της επίσκεψης εντός του Οκτωβρίου.


Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο εκπρόσωπος του υπουργείου επανέλαβε τη διακηρυγμένη θέση της Αθήνας υπέρ της ενίσχυσης κι εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων και παρατήρησε πως σε αντίστοιχες δηλώσεις προβαίνει και η άλλη πλευρά.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση