Ad Code

Responsive Advertisement

Χωρίς ΟΣΕ-Προαστιακό από 25 ως 29 Οκτώβρη


Στα αμαξοστάσια θα μείνουν από τη Δευτέρα 25/10 ως την Παρασκευή (29/10) , εξαιρουμένης της Πέμπτης 28/10, οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, εξαιτίας των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που εξήγγειλαν οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που αφορά την εξυγίανση και ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εκτελούνται και τα δρομολόγια του μετρό, από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο.
Το επίμαχο νομοσχέδιο κατατίθεται προς ψήφιση τη δευτέρα με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν αποφασισμένοι για συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών κατηγόρησαν την κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο ότι προσπαθεί να κατασυκοφαντήσει τον κλάδο των εργαζομένων στον ΟΣΕ, παρουσιάζοντας υπέρογκες αμοιβές, οι οποίες κατά την άποψή τους δεν ισχύουν, με στόχο την απαξίωση του ΟΣΕ ώστε να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία παραχώρησής του σε ιδιώτες.
Υποστήριξαν επίσης ότι το υπέρογκο χρέος και τα ελλείμματα που εμφανίζει ο ΟΣΕ, ύψους 10,8 δισ. ευρώ δεν έχει σχέση με τη μισθοδοσία των εργαζομένων, αλλά με το γεγονός ότι ο οργανισμός αναγκαζόταν να συνάπτει δάνεια για την ολοκλήρωση των έργων.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση