Ad Code

Responsive Advertisement

Καβάλα: απάτη με λεία 2.500 ευρώ!

Στις 29-09-2010 και περί ώρα 12,30΄, 41χρονη, κάτοικος Χρυσοχωρίου Καβάλας, δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που δήλωσε ότι τηλεφωνεί από το Ταμείο Κληρικών Ελλάδος για ένα υπόλοιπο από το εφάπαξ του πατέρα της (ο οποίος ήταν κληρικός και απεβίωσε το 2006) της τάξης των 19.500,00 €, με την προϋπόθεση να καταβάλει η παθούσα σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.500,00 €. Η παθούσα πείσθηκε από τον άγνωστο δράστη και μετέβη σε τραπεζικό υποκατάστημα όπου και κατέθεσε το προαναφερόμενο ποσό, πλην όμως από τότε δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον εν λόγω δράστη, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είναι υπάλληλος του Ταμείου Κληρικών Ελλάδος.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.
Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να αποφεύγουν να δίνουν προσωπικά στοιχεία κατά τις τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις, ώστε να προστατεύονται από τη δράση εγκληματικών κυκλωμάτων και κοινών απατεώνων.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση