Ad Code

Responsive Advertisement

"Άσοι" στο κρεβάτι οι παντρεμένες 40αρες

Καλύτερο σεξ κάνουν οι παντρεμένες άνω των 40 ετών σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (4/10).

Αναλυτικότερα, το 81% του δείγματος δηλώνει πιο... περιπετειώδης στη δεκαετία των 20 ωστόσο αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ έχει το 63%. Επιπλέον, η σεξουαλική ζωή των γυναικών βελτιώνεται όταν τα παιδιά της οικογένειας φύγουν από το σπίτι.

Το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι δηλώνει ότι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές από την περίοδο που ζούσαν όλοι μαζί. Αντίθετα, το 91% με απογόνους κάτω των δέκα χρόνων υποστηρίζουν πως η σεξουαλική ζωή έχει την κατάληξη του... Τιτανικού, δηλαδή ναυάγησε.

"
Η πραγματική σεξουαλική περιπέτεια ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι και οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Μάλιστα, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ότι στο παρελθόν. Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Είναι λυπηρό που 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για για μεσήλικες όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σεξ
", είπε στην εφημερίδα Telegraph, ο Nicola Down από το περιοδικό Top Sante για οποίο διεξήχθη η έρευνα.


Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση