Ad Code

Responsive Advertisement

Ρουμάνα εκπαιδευτικός σε 60ήμερη απεργία πείνας!


Τη λήψη μέτρων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διάσωση της Ρουμάνας εκπαιδευτικού, Κριστίνα Άνγκελ, η οποία πραγματοποιεί εδώ και 60 μέρες απεργία πείνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ...

...την περικοπή στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ζήτησε η Ρουμάνα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Κορίνα Κρέτου.

«Η δασκάλα δημοτικού σχολείου, Κριστίνα Άνγκελ, κάνει απεργία πείνας εδώ και 60 ημέρες. Αιτία της δικαιολογημένης διαμαρτυρίας της είναι η περικοπή των μισθών των εργαζομένων στην εκπαίδευση» υπογράμμισε η Ρουμάνα ευρωβουλευτής, εκφράζοντας τη στήριξή της στην Κριστίνα Άνγκελ.

Απευθυνόμενη στα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη διάρκεια συνεδρίασης στο Στρασβούργο, η κα. Κρέτου είπε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να ασκήσει επιρροή για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ρουμάνων εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

«Μετά την επιβολή αντικοινωνικών αποφάσεων που έλαβε η δεξιά κυβέρνηση, μεγάλες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων είναι αναγκασμένες να δώσουν απεγνωσμένο αγώνα για να ζήσουν. Η Κριστίνα Άνγκελ, 51 ετών, είναι ένα από τα πολυάριθμα θύματα των μέτρων» σημείωσε.

Η κατάσταση της υγείας της Ρουμάνας εκπαιδευτικού επιδεινώνεται συνεχώς, νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί εκφράζουν επιφυλάξεις αν μπορεί να συνεχίσει να εκτίθεται σε κίνδυνο.


protothema




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση