Ad Code

Responsive Advertisement

''Δεν έκανα σεξ με τον Berlusconi'' υποστηρίζει τώρα η 18χρονη


Οι ''πικάντικες'' ιστορίες, με πρωταγωνιστή τον Ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, φαίνεται ότι δεν τελειώνουν ποτέ.
Νέα στοιχεία, όμως, βγαίνουν τώρα, για το πιο πρόσφατο ερωτικό σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται ο ''καβαλιέρε'' και μια 17χρονη Μαροκινή, γνωστή ως Ruby, η οποία υποστήριξε ότι είχε ερωτικές επαφές, επί πληρωμή, με τον Μπερλουσκόνι.
Σε νέες δηλώσεις της, η "Ruby", προχώρησε, την Παρασκευή 29/10, σε μερική ανασκευή των όσων φέρεται να αποκάλυψε ως τώρα, δηλώνοντας πως "με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνο, για να με βοηθήσει, ένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000. Υπήρξε, όντως, μια αμοιβαία συμπάθεια, αλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών".

Η βορειοαφρικανή κοπέλα, που ονομάζεται
Καρίμα και σε μια εβδομάδα πρόκειται να ενηλικιωθεί, είχε συλληφθεί στο παρελθόν, κατηγορούμενη για κλοπή.

Με ένα τηλεφώνημα, όμως, από στελέχη της ιταλικής κυβέρνησης, η υπόθεση έληξε "αίσια", ώστε να μπορέσει να δοθεί η
Καρίμα, για προσωρινή υιοθεσία, σε ιταλική οικογένεια.

Ο
Ιταλός πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του, από τις Βρυξέλλες, τόνισε ότι "η μόνη του παρέμβαση, στην υπόθεση, στόχευε στην παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που έμοιαζε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όλα τα άλλα, είναι αναληθή και συκοφαντικά, μιντιακά σκουπίδια".

Ο γραμματέας του
Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, σε σχόλιό του, υπογράμμισε ότι "αν τα όσα αναφέρει ο Τύπος επαληθευτούν, τότε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να παραιτηθεί, διότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε εκβιάσιμο δημόσιο πρόσωπο".

Οι συνεργάτες του μεγιστάνα-πρωθυπουργού, τονίζουν, αντίθετα, ότι "μια υπόθεση κάθε άλλο παρά πολιτική, δεν πρέπει να τύχει υστερόβουλης εκμετάλλευσης".

Στο μεταξύ, η εισαγγελία του
Μιλάνου, έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία προαγωγής στην πορνεία, στην οποία εμπλέκονται ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε, και ο μάναζτερ γνωστών μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα.
cosmo.gr



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση