Ad Code

Responsive Advertisement

Αδιαφορεί για την καπνοαπαγόρευση σχεδόν ένα στα δύο καταστήματα

Αδιαφορεί για την καπνοαπαγόρευση σχεδόν ένα στα δύο καταστήματα
Απογοητευτική είναι η εικόνα που σκιαγραφούν τα πρώτα στοιχεία από τους ελέγχους σε καταστήματα και άλλους κλειστούς χώρους, για την εφαρμογή των νέων μέτρων κατά του καπνίσματος στην Θεσσαλονίκη.

Τα αρμόδια κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας σε ελέγχους που διενήργησαν το περασμένο τριήμερο (1 ως 3 Οκτωβρίου), εντόπισαν 20 παραβάσεις σε σύνολο 48 ελέγχων σε διάφορα καταστήματα «υγειονομικού ενδιαφέροντος», οπότε και επέβαλαν ανάλογα πρόστιμα.
Οι παραβάσεις αφορούσαν:
  • ανοχή σε καπνιστές ή μη επέμβαση του υπευθύνου του καταστήματος
  • μη λήψη μέτρων για την αποτροπή των παραβάσεων
  • μη ανάρτηση απαγορευτικού σήματος
«Σε τέσσερις περιπτώσεις εντοπίστηκαν άτομα να καπνίζουν στο κατάστημα, ενώ οι υπόλοιπες παραβάσεις αφορούσαν τη μη ανάρτηση του απαγορευτικού σήματος. Αρκετοί δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα και φαίνεται πως δεν υπάρχει προσαρμογή στην εφαρμογή του νόμου», ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο υποδιευθυντής της δημοτικής αστυνομίας, Βαγγέλης Νταλούκας.


Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση