Ad Code

Responsive Advertisement

Απειλές κατά της Γαλλίας περιλαμβάνει νέο μήνυμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν



Στην «άδικη μεταχείριση» των μουσουλμάνων από τη Γαλλία έριξε την... ευθύνη για την απαγωγή των πέντε Γάλλων πολιτών στο ...
...Νίγηρα τον προηγούμενο μήνα ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σε ηχογραφημένο μήνυμα που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Al Jazeera.

«Δεν είναι σωστό να καταλαμβάνετε τις χώρες μας και να σκοτώνετε τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας και να περιμένετε να ζήσετε με ειρήνη και ασφάλεια» ανέφερε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, απευθυνόμενος στους Γάλλους πολίτες.

Πέντε Γάλλοι που εργάζονταν στον Νίγηρα απήχθησαν τον Σεπτέμβριο. Την ευθύνη ανέλαβε η Αλ Κάιντα της Βόρειας Αφρικής.

«Πώς θα ήταν δίκαιο να παρεμβαίνετε στις υποθέσεις των μουσουλμάνων, κυρίως στη Βόρεια και τη Νότια Αφρική, να υποστηρίζετε τους "πράκτορές" σας εναντίον μας και να παίρνετε μεγάλο μέρος του πλούτου μας με ύποπτες συμφωνίες, την ώρα που οι δικοί μας άνθρωποι υποφέρουν από τη φτώχεια και την απελπισία;» ανέφερε το μήνυμα που αποδίδεται στον Μπιν Λάντεν.

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απαγόρευση του νικιάμπ και της μπούρκας και στη γαλλική στήριξη στις ΗΠΑ στον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

«Μιας και σκεφτήκατε αδίκως ότι είναι δικαίωμά σας να εμποδίσετε τις ελεύθερες μουσουλμάνες από το να καλύπτουν το πρόσωπό τους, δεν είναι δικαίωμά μας να διώξουμε τους δικούς σας εισβολείς και να τους κόψουμε το κεφάλι;» ανέφερε στο μήνυμα ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, προειδοποιώντας και για νέες απαγωγές.

«Η εξίσωση είναι απλή και ξεκάθαρη: όπως σκοτώνετε, θα σκοτωθείτε. όπως απαγάγετε άλλους, θα σας απαγάγουμε. Όπως πετάτε στα σκουπίδια την ασφάλειά μας, θα σπαταλήσουμε και τη δική σας ασφάλεια» είπε.

Η τοποθεσία που βρίσκεται ο Μπιν Λάντεν δεν είναι γνωστή. Τον Αύγουστο ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, ο Αμερικανός διοικητής στο Αφγανιστάν, δήλωσε ότι βρίσκεται «βαθιά» μέσα στα απομακρυσμένα βουνά, στα σύνορα Αφγανιστάν και Πακιστάν και ότι η σύλληψή του παραμένει βασική προτεραιότητα.

tanea




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση