Ad Code

Responsive Advertisement

Δεσμοφύλακες πωλούν τηλέφωνα σε κρατούμενους;


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στις κεντρικές φυλακές από εκτεταμένη επιχείρηση της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και Αρχηγείου  η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα σε σχέση με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κινητών τηλεφώνων και απαγορευμένων αντικειμένων σε ντουλάπι δεσμοφυλάκων.

Συγκεκριμένα στις 15:00 εντοπίστηκαν τυχαία, 12 κινητά τηλέφωνα, κατσαβίδια και web cameras,  σε ντουλάπι το οποίο βρίσκεται σε γραφείο δεσμοφυλάκων συγκεκριμένης πτέρυγας, της 1Α όπου εκεί εκτίουν τις ποινές τους κυρίως βαρυποινίτες.


Ο αναπληρωτής διευθυντής των κεντρικών φυλακών βρέθηκε εκεί από την πρώτη στιγμή και συντονίζει τις έρευνες ενώ ζήτησε και βοήθεια από τον αρχηγό της Αστυνομίας με στόχο να εντοπιστεί ποιοι είχαν τα κινητά και τα απαγορευμένα αντικείμενα.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται κινητά και απαγορευμένα αντικείμενα στις φυλακές αλλά το γεγονός ότι αυτά βρίσκονται σε γραφεία δεσμοφυλάκων προκαλεί ανησυχία.  Τα αντικείμενα βρέθηκαν τυχαία στο αχρησιμοποίητο ντουλάπι από δεσμοφύλακα, ο οποίος δεν είχε προσωπικό ντουλάπι και αποφάσισε να το ανοίξει για να το χρησιμοποιήσει, και έκπληκτος ανακάλυψε το περιεχόμενό του.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση