Ad Code

Responsive Advertisement

Γυναικείο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη


Μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν τρείς γυναίκες ηλικίας 32, 45 και 50 ετών καθώς και ένας άνδρας 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, οι δύο πρώτες γυναίκες στην περιοχή του Ευόσμου προμήθευσαν τρία άτομα,με μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, τα οποία στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Μετά ακολούθησε έρευνα σε οικία όπου διέμεναν οι συλληφθέντες, στην περιοχή των Διαβατών (Υψώματα). Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. Σε βάρος της 50χρονης συλληφθείσας εκκρεμεί ήδη μία καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Όλοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση