Ad Code

Responsive Advertisement

ΝΔ: Συνώνυμη με τα λουκέτα η πολιτική της κυβέρνησης


Οξεία κριτική στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την τόνωση της επιχειρηματικότητας των νέων άσκησε η ΝΔ, διά του εκπροσώπου της, Πάνου Παναγιωτόπουλου. «Είναι καλά τα ωραία λόγια, αλλά στην πράξη η πολιτική της κυβέρνησης είναι συνώνυμη με τα κατεβασμένα ρολά, τα λουκέτα, το στέγνωμα της αγοράς και την οικονομική ασφυξία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Σχολιάζοντας εξάλλου τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα θιγούν μισθοί και συντάξεις, αναρωτήθηκε μήπως αυτές οι διαβεβαιώσεις ισχύουν μέχρι τις εκλογές καθώς «όλα τα μηνύματα δείχνουν ότι ετοιμάζονται και άλλα επώδυνα μέτρα».
«Δεν είναι τυχαίο», πρόσθεσε ότι «η Τρόικα θα έρθει στη χώρα μας μετά τις εκλογές, ενώ ακούγεται ότι τα στοιχεία για τη δημοσιονομική πορεία της Ελλάδας αντί να ανακοινωθούν στα τέλη αυτής της εβδομάδας, θα αργήσουν και είναι πιθανό να πάνε κι αυτά μετά τις εκλογές».




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση