Ad Code

Responsive Advertisement

Ερευνα για το βίντεο με εκτελέσεις αμάχων


Τη διενέργεια έρευνας διέταξε ο επικεφαλής του πακιστανικού στρατού, στρατηγός Ασφάκ Καγιάνι, σχετικά με ένα βίντεο που ανέβηκε στο Ιντερνετ και εμφανίζει άνδρες ντυμένους σε στολές του πακιστανικού στρατού να ανοίγουν πυρ κατά ανθρώπινων στόχων που, σύμφωνα με το στρατό, ήταν άμαχοι.

Το βίντεο προκαλεί ερωτήματα για τις καταγγελόμενες εξωδικαστικές δολοφονίες από το στρατό την ώρα που το Πακιστάν δέχεται αυξανόμενη πίεση από τις ΗΠΑ να αντιμετωπίσει τους ενόπλους που εξαπολύουν επιθέσεις με στόχο τις δυτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν από πακιστανικά κρησφύγετα.
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ζήτησαν από το Πακιστάν πληροφορίες για το βίντεο στο Ίντερνετ που φέρεται ότι δείχνει πακιστανούς στρατιώτες παρατεταγμένους σε απόσπασμα και απέναντί τους άνδρες με παραδοσιακή στολή του Πακιστάν και δεμένα τα μάτια.
Η οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ενημέρωσε φέτος το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και αξιωματούχους του Κογκρέσσου για τα στοιχεία που αφορούν περισσότερες από 200 συνοπτικές εκτελέσεις υπόπτων ως υποστηρικτές των ταλιμπάν από πακιστανούς στρατιώτες στην κοιλάδα Σουάτ, πρώην προπύργιο των ταλιμπάν.
Το Πακιστάν αρνείται τις κατηγορίες.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση