Ad Code

Responsive Advertisement

Αναζητείται φόρμουλα για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο


Την παραδοχή ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο εξίσωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας όμως ότι αν ληφθεί σχετική απόφαση θα υπάρξει μηχανισμός που θα περιορίζει τις αδικίες. Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μην πληρώσουν ακριβά οι βενζινοπώλες το πετρέλαιο θέρμανσης.
Αναφερόμενος στην κρίσιμη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών, Δ. Κουσελά, με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ) για το πετρέλαιο θέρμανσης, ο Γ. Πεταλωτής τόνισε πως "η κυβέρνηση είναι συνεπής και πρόσθεσε ότι η τιμή του είναι μια σύνθετη υπόθεση και γίνεται προσπάθεια οι βενζινοπώλες να πληρώσουν το λιγότερο".
Να σημειωθεί ότι αίτημα του κλάδου είναι να καταργηθεί η προκαταβολή του αυξημένου ειδικού φόρου κατανάλωσης από τους βενζινοπώλες, οι οποίοι αγοράζουν το πετρέλαιο θέρμανσης επιβαρυμένο με τον υψηλό φόρο που ισχύει για το πετρέλαιο κίνησης και εισπράττουν τη διαφορά από το υπουργείο Οικονομικών μέσω του συστήματος "Ήφαιστος".




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση