Ad Code

Responsive Advertisement

Γιώργος Παπανδρέου: βραβεύτηκε στο Βερολίνο

Με το βραβείο Quadriga για τη «Δύναμη και την Αλήθεια» τιμήθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Βερολίνου.
Η απονομή των βραβείων έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια από την πτώση του Τείχους και την επανένωση της πόλης.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως παραλαμβάνει το βραβείο «για λογαριασμό όλων των Ελλήνων», ενώ σημείωσε ότι επέλεξε να μιλήσει «ανοιχτά και με ειλικρίνεια» για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε αισιόδοξος για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας εξυγίανσης, οικονομικής και όχι μόνο, που καταβάλλεται και υπογράμμισε πως μια τέτοια επιτυχία θα ανήκει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού έπλεξε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος είπε πως «τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας βρίσκονται στο δρόμο της βελτίωσης και οι δομικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία προχωρούν, ακόμη και αν σε κάποιους φαίνεται ότι αυτό δεν συμβαίνει με επαρκή ταχύτητα και σε επαρκή βαθμό».
Για το i-live news

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση