Ad Code

Responsive Advertisement

Στην Κίνα κατευθύνεται ο τυφώνας Μέγκι


Ο τυφώνας Μέγκι, ο οποίος στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 10 ανθρώπων στις Φιλιππίνες, ανέκτησε μέρος της ισχύος του περνώντς από τα θερμά νερά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας σήμερα Τετάρτη και κατευθύνεται προς τις ακτές της Κίνας ανατολικά του Χονγκ Κονγκ.
Δεν έχει ακόμα υπάρξει πλήρης αποτίμηση των ζημιών στις βόρειες Φιλιππίνες, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν και των πολλών κλειστών δρόμων.
Ο Μέγκι χαρακτηρίστηκε "σούπερ-τυφώνας" από τους μετεωρολόγους, και είχε ανέμους 250 χιλιομέτρων την ώρα όταν έπληξε τη νήσο Ισαβέλα την Δευτέρα.
Κατά πληροφορίες έχουν καταστραφεί πολλά σπίτια.
"Μπορεί να χρειάζεται πολλοί άνθρωποι βοήθεια σε αυτές τις περιοχές, πρέπει να πάμε εκεί σήμερα και να εκτιμήσουμε πώς μπορεί η κυβέρνηση να τους βοηθήσει", δήλωσε η Κορασόν Σολίμαν, γραμματέας κοινωνικής πρόνοιας, σε συνέντευξή της σε εγχώριο ραδιοφωνικό σταθμό.
Η υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών ανέφερε ότι κατά τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις έχουν καταστραφεί 105.00 τόνοι ρυζιού, 33.000 τόνοι καλαμποκιού και άλλες καλλιέργειες--η ζημιά για τη γεωργία εκτιμάται ότι ξεπέρασε το 1,5 δις πέσος [34 εκατ. δολάρια ΗΠΑ].
Ο τυφώνας, με ανέμους ταχύτητας 175 χ.α.ώ. στο κέντρο του, κινείται βορειότερα από ό,τι αναμενόταν και πλέον προβλέπεται να πλήξει τις Κινεζικές ακτές μεταξύ Χονγκ Κονγκ και Ζιανγκζιού.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση