Ad Code

Responsive Advertisement

"Το Ισραήλ θα πάει στην Κόλαση"


 Το Ισραήλ θα πάει στην Κόλαση «Το Ισραήλ θα πάει σύντομα στην Κόλαση», διαμήνυσε ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, σε ομιλία του στην πόλη Αρντεμπίλ στο βορειοδυτικό Ιράν, προσελκύοντας για μία ακόμη φορά την προσοχή των ΜΜΕ αλλά και των Ισραηλινών.


Ο σκληροπυρηνικός Ιρανός ηγέτης χαιρέτισε την επανέναρξη των συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης επισημαίνοντας ότι «ετοιμάζεται το έδαφος ώστε το σιωνιστικό καθεστώς να πάει στην κόλαση και κάθε χώρα που το υποστηρίζει να το συνοδεύσει στο ταξίδι του στην κόλαση». Στις 15 Νοεμβρίου στη Βιέννη, αναμένεται νέος κύκλος συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, με τη συμμετοχή εκτός του Ιράν και των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Βρετανίας.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση